תושבים
סיכום שבועי 10-14 ביוני 2018
    • א. טקס חנוכת המרכז המשולב לילד ולמשפחה- בשעה טובה התקיים השבוע טקס חנוכת המרכז המשולב לילד ולמשפחה שכלל את הצוותים המטפלים, עובדי המועצה, נציגי עמותת “יחדיו” ונציגי טיפת חלב במשרד הבריאות. במהלך השנה האחרונה שופץ והורחב המרכז כאשר במרכז לגיל הרך הותאמו החדרים לצרכים המגוונים ונוסף עוד חדר טיפול ונוספה היחידה לשירות הפסיכולוגי- חינוכי שכוללת חדרי טיפול, ארכיון וקבלת קהל. כמו כן, המרכז הונגש והותאם בטיחותית על פי דרישות משרד הבריאות. שעות קבלת קהל במרכז בימים ב’-ד’ בין השעות 9:00-12:00.
    • ב. מסיבת סיום שכבת י”ב – ערב הסיום של מחזור י”ט בתיכון השלום לווה בהתרגשות גדולה, צחוק ובכי. לצד הבחירה בהפקת “ארץ נהדרת” וסיכום 12 שנות לימוד רוויות חוויות, חבריו הטובים של עינב סויסה ז”ל העלו את זכרו והקרינו סרטון מדמיע ומבדח כאחד לזכרו. תודה גדולה למחנכים, לצוות המורים, להנהלת ביה”ס, לוועד ההורים וכמובן לבוגרים היקרים שלנו.
    • ג. ערב שורשים לכיתות ז’– במהלך השנה חקרו תלמידי כיתות ז’ בביה”ס השלום אודות שורשי משפחותיהם ועמלו על עבודות שורשים מרתקות אשר הוצגו השבוע בערב שורשים במעמד התלמידים, ההורים והצוות החינוכי. יישר כוח לכל העוסקים במלאכה.
    • ד. פאנל משטרה בשירות הנוער- השבוע התקיימה פעילות לכיתות ט’-י’ בביה”ס השלום במטרה להגביר את שיתוף הפעולה של הנוער עם עבודת המשטרה. הפעילות כללה הרצאה על התנהגויות סיכון אופייניות בקיץ ובכלל, על המענים שניתנים ע”י המשטרה, הליכים טיפוליים לבני נוער ועוד. בסיכום היום נערך פאנל בהשתתפות ראש המועצה, מפקד משטרת מצפה רמון ומנהלת יחידת הנוער בהנחיית תלמידות כיתה י’ שהציגו שאלות שכתבו התלמידים מבעוד מועד.
  2. מעבר משרדי המועצה שלב ב’ – השבוע הגיע לסיומו השלב השני של מעבר משרדי המועצה למשכנם החדש ברח’ נחל סלעית 2א’ (משרדי מקאן הישנים, מול השוק) לטובת הגברת הנגישות ושיפור השירות לתושב. המשרדים שהועברו: לשכת ראש המועצה, לשכת מנכ”ל, מחלקת כספים ומשרדי כ”א ושכר. מזכירים שמשרדי אגף שח”ק, הנדסה ורווחה ממוקמים ברח’ נחל האלה (מול “מכבי” ובי”ס רמון הישן). מספרי הטלפון נותרו כפי שהיו.

בתמונה:  מתוך מסיבת הסיום של שכבת י”ב בתיכון השלום.