תושבים
סיכום שבועי 2-13 בספטמבר 2018
    • א. פתיחת שנת הלימודים תשע”ט -שנת הלימודים נפתחה כסדרה בכל מוסדות החינוך ביישוב, עם שובם של 1,500 ילדי הגנים ותלמידי בתי הספר לספסל הלימודים, ביניהם 93 עלו לכיתה א’. שנה טובה ומוצלחת לצוותים החינוכיים, לתלמידים היקרים ולהוריהם.
    • ב. סיור הנהלת שח”ק בגני הילדים- הנהלת שח”ק ביקרה בכל גני הילדים ביישוב והעניקה שי וברכות שנה טובה לכל הצוותים החינוכיים.
    • ג. חלוקת מלגות המועצה ללימודים מקצועיים– האירוע התקיים במרכז הצעירים וכלל ברכות , כיבוד קל וכמובן את הענקת המלגות ללימודים מקצועיים עבור תושבי מצפה רמון.
  2. הפנינג חוגים לשנת תשע”ט – התקיים כמיטב המסורת בדשא מאחורי המתנ”ס וכלל דוכני מכירת פופקורן, “שערות סבתא” ועמדת צילום מגנטים לצד דוכני הסברה על מגוון החוגים לילדים ולמבוגרים ביניהם: קרב מגן, כדורסל, קפוארה, כדורגל, יוגה, תאטרון, קראטה, מוסיקה, ציור ועוד.
  3. מופע סטנדאפ של יונתן ברק ודניאל אסייג– לקראת פתיחת שנת הלימודים, יזמה מועצת הנוער הופעת סטנדאפ של דניאל אסייג ויונתן ברק באולם המופעים במתנ”ס שהיה מלא עד אפס מקום.
  4. מופע סליחות מצפאי בספריה- במוצאי שבת התקיים בספריה מופע סליחות ופיוטים עם מורין נהדר, במסגרת פעילות בית מדרש כרימון.

בתמונה: פתיחת שנת הלימודים בביה”ס רמון.