סיכום שבועי 27-31 במאי 2018
    • א. החלה ההרשמה לתכנית תלמ”א במצפה רמון– החלה ההרשמה לקייטנת תלמ”א (התכנית הלאומית למצוינות באנגלית) שתתקיים במהלך חודש יולי בין התאריכים 2.7-19.7. התכנית מיועדת לתלמידי כיתות ד’-ו’ וכוללת שיעורים בכיתות, סדנאות חדשות, פעילויות בישול, מדעים, מוסיקה, יוגה ועוד והכל.. באנגלית! ההרשמה והתשלום במזכירות המתנ”ס: 08-6588442. מהרו להירשם!
  2. “פעולה קרקסית” במתנ”ס- חברי הקרקס הנודד הגיעו השבוע למצפה רמון להופעה פתוחה לקהל הרחב בדשא מאחורי המתנ”ס. “פעולה קרקסית” הם קרקס נודד, ממש כמו בסיפורים, עוברים עם המשאית שלהם בכל רחבי הארץ ומופיעים. המופע נקרא “רומנטיקה וסכנה” והוא כלל קסמים, ליצנות, אקרובטיקה אווירית ולוליינות.
  3. קובי אריאלי במצפה רמון- המופע של קובי אריאלי התקיים השבוע (29.5.18) באולם המופעים במתנ”ס (בהמשך לאירועי יום ירושלים) וכלל קטעי שירה וסיפורים ירושלמיים שנונים.
  4. הנחה בתשלומי הארנונה למשרתי מילואים פעילים– מליאת המועצה אישרה השבוע מתן הנחה של עד 5% בתשלום הארנונה למגורים למשרתי מילואים פעילים (כחלק מקבלת תקנות שר הפנים במסגרת חוק ההסדרים). תוקף ההחלטה יחול על משרתי מילואים הרשומים כמשלמים בנכס אשר יציגו בפני מחלקת הגביה את האישורים הנדרשים החל מיום 1.6.18. הפרטים המלאים באתר המועצה או בעמוד הפייסבוק.

בתמונה: מתוך פעולה קרקסית שהתקיימה השבוע בדשא מאחורי המתנ”ס.