הודעה על שדרוג תשתיות הביוב ביישוב- מעיינות הדרום

תאגיד מעיינות הדרום שמח לבשר לכם על תחילתו של פרויקט רחב היקף, בעלות של כ- 7 מיליון ש"ח, לשדרוג, לחידוש ולהחלפת קווי ביוב במועצה.

הפרויקט הינו חלק מהמשאבים הרבים שמשקיע התאגיד בשדרוג תשתיות.

יוצאים לדרך..

תאגיד מעיינות הדרום יבצע מתחילת חודש יוני הקרוב עבודות תשתית נרחבות במצפה רמון. העבודות יכללו את החלפתם של קווי ביוב ישנים בקווים חדשים, שיביאו לפינוי יעיל ומיטבי של השפכים במועצה.

משך זמן הפרויקט: כ- 4 חודשים.

באילו רחובות יתבצע הפרויקט?

העבודות תתבצענה ברחובות המרכזיים הבאים: שדרות דוד בן גוריון, נחל ציחור, נחל ציה, עין זיק, עין עבדת, מעלה דקלים, עין עופרים, נחל מישר, נחל גרופית, נחל חוה, מעלה בן תור.

האם העבודות יגרמו להפרעה בשגרת החיים?

רוב הצנרת הקיימת תשודרג באמצעות טכנולוגיה מתקדמת אשר לא דורשת חפירת בורות ופגיעה במדרכות או בכבישים, אלא יציקת צינור חדש בתוך הצינור הקיים.

בזכות טכנולוגיה זו ניתן לשדרג את הצנרת בתוך זמן קצר יחסית וללא הפרעה לתושבים או לסביבה, ברמת בטיחות גבוהה.

מוקד התקלות יהיה ערוך ומוכן לתת מענה לכל שאלה הקשורה לפרויקט, בטל': 1-800-20-30-70

לצפיה בפרסום לחצו כאן