סיכום שבועי 15 – 14 במאי 2017
  1. ממשיכים במהפכת החינוך

א. חוגים מוסיקליים לגיל הרך- לראשונה נפתחו 2 חוגים מוסיקליים לגיל הרך, הראשון “ריתמוסיקה” הכולל 2 קבוצות, הראשונה לפעוטות ולהוריהם והשנייה לילדי גן מעיין. חוג נוסף של “תיפוף ירוק” נפתח לילדים בגילאי 3-6. ההרשמה לחוגים נמשכת, לפרטים נוספים ניתן לפנות למתנ”ס: 08-6588442

ב. סדנאות מוכנות לכיתה א’-  שתי קבוצות נפתחו כאשר השלישית צפויה להיפתח כבר בחודש יולי הקרוב. כל קבוצה מכילה שישה ילדים המלווים על ידי קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק. המפגשים מתקיימים במרכז המשולב לילד ולמשפחה, הרשמה עודנה בתוקף

ג. טורניר מחוזי שער שוויון – מצפה רמון אירחה השבוע את הטורניר המחוזי של שער שוויון כאשר לגמר הגיעה קבוצת הכדורגל מהעיר דימונה. קבוצת מצפה רמון זכתה בתואר החשוב מכולם “הקבוצה ההוגנת”. יישר כוח לאלי אלמקייס, לאדי פישר ולנבחרת שער שוויון מצפה רמון.

ד. הצגת נתוני הגיוס לצה”ל- הוצגו על ידי הפיקוח בפני ראש המועצה וצוותי החינוך, על פיהם, תלמידי היישוב, בנים ובנות כאחד, ממוקמים הרבה מעל הממוצע הארצי בשירות משמעותי, במיצוי שירות וביציאה לקצונה. תלמידי הישיבה התיכונית במצפה רמון נמצאים בין 10 התיכונים המובילים באחוזי היציאה לשירות קרבי משמעותי ועומדים על 92%.

1. אירועי “העפיפוניה”- התקיימו באצטדיון היישובי וכללו הטסת עפיפונים, דוכני אוכל ומתנפחים (בהובלת פרויקט היזמות של הנוער “ג’אמפארטי”). בנוסף התקיימה פעילות של בניית חץ וקשת בהנחיית יעקב אוורט, בחורשה.
  2. ל”ג בעומר יישובי ב”קרני רמון”- חברי שכונת קרני רמון, הפיקו אירוע ל”ג בעומר יישובי  אליו הוזמנו כל תושבי היישוב מכל הקהילות לחגוג, לאכול ולרקוד. תודה לכל הנוגעים בדבר, נראה שזוהי תחילתה של מסורת יישובית מופלאה.
  3. מסיבת נשים “פועלות לשינוי”– המסיבה אליה הוזמנו נשים בלבד, נערכה באורחן רובע הבשמים כיריית הפתיחה של מיזם “נשים פועלות לשינוי” מבית אסיף מצפאי, נועד להפגיש קבוצה של נשים אכפתיות ופעילות המעוניינות ליצור שותפות נשית שתוביל לעשייה חברתית וסביבתית. מפגש הפתיחה צפוי להתקיים ביום רביעי, ה-24.5.17 במרכז הצעירים.

בתמונה: אירועי העפיפוניה באצטדיון היישובי השבוע.