איגרת ראש המועצה לקראת פתיחת שנת הלימודים התשפ”ה

תושבות ותושבים יקרים,

פתחנו את הבוקר בהתרגשות לשנת לימודים חדשה, ובלב כבד נוכח המציאות הקשה של 24 השעות האחרונות. לצד חיוכים רחבים של ילדות וילדים לקראת התחלות חדשות ומפגשים עם צוותי החינוך האהובים, ראינו גם יישוב וקהילה שמרגישים את מה שמתרחש בארצנו, מתייחסים, וכואבים.

אמנם יש ביכולתנו לנהל “שגרה” בשל ריחוק גאוגרפי, אך אנו לא מנותקים ממה שעובר על אחינו ואחיותינו. אנו רואים את משימתנו לדבוק בטוב, במחבר ובתקווה לעתיד משותף למעגלים השונים שמרכיבים את החברה שלנו במצפה רמון ובמדינת ישראל.

התרגשנו לראות את ההתייחסות של בתי החינוך למצב הלאומי, כל אחד בדרכו: חולצות צהובות, צבעי כחול-לבן, מזמורי תהילים, שתילת פרחים צהובים. מעשים חינוכיים כאלה הם מפתח ערכי לערבות הדדית, חיבור, הקשבה ושיח.

בתפילה כנה להשבת החטופים, להצלחת כוחות הביטחון, לרפואת הפצועים, לשובם של עשרות אלפי המפונים לבתיהם ולחיים של ביטחון בארצנו. 🙏🇮🇱

איגרת ראש המועצה אליה וינטר לקראת פתיחת שנת הלימודים התשפ”ה

הורים ותושבים אהובים,

אנו עומדים רגע לפני פתיחת שנת הלימודים.

בשנה החולפת ידעה מדינת ישראל טלטלה עצומה, החל מבוקר שמחת תורה, ועד עתה.

שני בנים יקרים אשר גדלו והתחנכו במצפה רמון, עידו הרוש וינון יצחק נהרגו בקרב גיבורים להגנת המולדת.

רבים מאיתנו התגייסו למילואים או לקחו חלק בפעילויות שונות במהלך השנה האחרונה למען מפונים, למען החיילים או למען העלאת הרוח הלאומית.

מצפה רמון ידעה בשנה החולפת לשים בצד את המחלוקת ולהתרכז בעיקר – בטוב, במשותף ובמחבר.

לקובץ המלא, לחצו כאן >> איגרת להורים והתושבים תשפה