סיכום שבועי 11-15 ביוני
  • א. הצגת “שבת הזהב“- ההצגה מבית תאטרון הילדים והנוער אורנה פורת, התקיימה במסגרת סל התרבות המורחב לכלל ילדי הגנים בישוב והייתה מוצלחת ביותר.
  • ב. אירוע סיום שנת מלגות לסטודנטים- מדובר על מפגש סיכום כלל יישובי של פעילות המלגאים המתקיימת בין היתר בבתי הספר, במרכז הצעירים, ביחידת הנוער, במחלקה לשירותים חברתיים ועוד. מדובר על כ- 40 חונכויות המאפשרות לסטודנטים להיות חלק פעיל ובלתי נפרד מחיי הקהילה ביישוב.
  • ג. ביקור הנהלת האוני’ הפתוחה- סגן נשיא האוניברסיטה הפתוחה והנהלת הקמפוס הגיעו לביקור ביישוב שכלל מפגש פתוח עם קבוצת הסטודנטים במרכז הצעירים ולאחר מכן פגישה עם צוות ההשכלה הגבוהה מטעם מרכז הצעירים ומנהל תכנית המוסיקה “אבן ספיר”, לבחינת שיתופי פעולה נוספים.
  • ד. “כתבו עלינו בעיתון”– השבוע נערך ראיון עבור 4 מגזינים בינלאומיים ביניהם ה”ג’רוזלם פוסט” עם העיתונאי, אנדרו טובין, על התפישות החינוכיות שלנו במצפה רמון ועל החדשנות בחינוך- כשהמוקד הוא גן יער ותכנית “יישוב בניסוי”.
  • ה. אירוע סיום שנה של אגף שח”ק– כלל את כל זרועות האגף ביניהם: מורים, מנהלי מוסדות חינוך, צוותי מרכז הצעירים, פסג”ה, יחידת הנוער, היחידה לשירותים חברתיים, תכנית המוסיקה ועוד. האירוע התקיים בכרם רמון והכיבוד כולו ממעשי ידי נשות ואנשי האגף ובסיוע אגף שפ”ע וקואופרטיב כרם רמון. תודות לכל הנוגעים בדבר.

1. הוספת קווי תחבורה ציבורית- לאור הדרישות החוזרות נוספו קווי אוטובוס ממצפה רמון לבאר שבע לאורך כל ימות השבוע ובמוצאי שבת. פרטים נוספים ניתן למצוא בעמוד הפייסבוק של מרכז הצעירים.
  2. תרגיל חירום ארצי “עמידה איתנה”- נערך בכל מוסדות החינוך בארץ וכלל תרחיש רעידת אדמה בעוצמה גבוהה במסגרתו חודדו הנהלים לתלמידים ולצוותי החינוך. גם במועצה התקיים תרגיל דומה בו נדרשו בעלי התיקים הרלוונטיים לתת מענה במידה ויעלה הצורך.

בתמונה: שעת סיפור עם הסופר יריב כהן, מחבר הספר “יער הממתקים” מתוך אירועי שבוע הספר במתנ”ס.