סיכום שבועי 15 – 10 לאפריל 2016
    • א. סיור במוסדות חינוך מיוחד – נערך סיור בחמישה מוסדות חינוך מחוץ ליישוב בהם לומדים תלמידי מצפה רמון. מטרת הביקור הייתה להעמיק את ההיכרות עם המוסדות השונים, את התפישות החינוכיות והטיפוליות וכן, להכיר את בעלי התפקידים העומדים בראשם. בסיור השתתפו מנהלת שפ”ח מצפה רמון, נציגת הפיקוח על החינוך המיוחד ומנהל אגף שח”ק.
    • ב. פתיחת קורס הכנה למבחן אמי”רם – קורס המיועד לסטודנטים שרוצים לשפר את רמת האנגלית.  הקורס צפוי להיפתח כבר ביום שני, ה- 9.5.16  במרכז הצעירים. עד כה נרשמו כ-15 סטודנטים.
    • ג. הפנינג מתנות לקראת פסח – כצעד לקידום הכלכלה המקומית, נפתח השבוע הפנינג מתנות לרגל חג האביב ברחבת הדשא מול המרכז המסחרי. 15 יוצרים, אמנים וחקלאים מצפאים הציגו למכירה את תוצרתם המשובחת. לצד דוכני המכירה התקיימו פעילויות קרקס צבעוניות  לכל המשפחה. תודה לכל המשתתפים והעוזרים בהקמת האירוע.
    • ד. נבחרת שחייה יישובית – במסגרת תכנית פרחי ספורט, יצאה לווינגייט משלחת של 32 שחיינים צעירים להתחרות עם נבחרות שחייה מכל רחבי הארץ. כל הכבוד לשחיינים ולמדריכה יעל גזית.
  2. סיכום רבעון לתושבים – במסגרת אירוע שיתוף ציבור, נערך במתנ”ס סיכום רבעון ראשון לעבודת המועצה לשנת 2016.  במהלכו נפרשו בפני התושבים שלל האירועים, התכניות והמטרות שהוצבו לרבעון החולף. בקרוב יפורסם ברשתות החברתיות סרטון קצר בנושא.
  3. פרסום מכרז להקמת חדר רנטגן – השבוע נפתח לראשונה מכרז בנושא הקמת חדר רנטגן יישובי אשר ייתן מענה לתושבי מצפה רמון ולאזור כולו. הקמת חדר הרנטגן הינה מכספי תרומה ומתקציב מיוחד מטעם המועצה המקומית. למעוניינים- פרטי המכרז פורסמו בעמוד הפייסבוק ובאתר האינטרנט של המועצה.
  4. ציון חג הפסח במוסדות המועצה – במוסדות השונים כבר החלו אירועי הרמת הכוסית לרגל חג האביב הקרב ובא. ביניהם, המועצה המקומית מצפה רמון, בה התכנסו כלל העובדים במועדון הג’אז וציינו במקביל את הפרידה מהעובדים הפורשים. במועדון “צוות” נערכה הרמת כוסית במעמד ראש המועצה, מנכ”ל המועצה ויו”ר “צוות” מחוז דרום.