סיכום שבועי 16-30 בספטמבר 2018

1. תרגיל חירום רשותי- רגע לפני החגים, נערך במתנ”ס תרגיל של פיקוד העורף שכלל את נציגי רח”ל, משטרה, כיבוי אש ובעלי התפקידים הרלוונטיים במועצה.
2. חגי תשרי במצפה רמון- אווירת החגים נפתחה רשמית עם הפנינג חגים אשר התקיים בדשא מאחורי המתנ”ס וכלל מגוון דוכני יצירה כדוגמת הכנת קישוטים לסוכה, ברכות שנה טובה (גם באנגלית!) ועוד בהובלת בנות השירות היקרות ובשיתוף חברי צאל”ה, תלמ”א, מרכז הצעירים וצוות המתנ”ס. סיור סליחות לירושלים התקיים בהובלת ורד ג’רפי ובשיתוף המתנ”ס ובמהלך יום הכיפורים מרכז הצעירים פתח שעריו לתפילות, פיוטים ושיח משותף שהמשיכו למחרת בישיבה התיכונית ונחתמו במרכז הצעירים עם תפילת הנעילה והתקיעה בשופר. לפני חג הסוכות וכמיטב המסורת התקיימה חלוקת סכך בשישה מוקדים מרכזיים ביישוב.
3. שטיפת כלל פחי האשפה ביישוב- לקראת ראש השנה, החל מבצע ניקיון יסודי של כלל פחי האשפה ביישוב ע”י עובדי שפ”ע.

בתמונה: הפנינג החגים במתנ”ס.