תושבים
סיכום שבועי 17 – 13 לנובמבר 2016
  • א. טקס הענקת תעודות הסמכה לתלמידי מועצת התלמידים בתיכון “השלום” – התקיים בנוכחות ראש המועצה, ראש אגף שח”ק, מנהל המתנ”ס, מנהלת יחידת הנוער ומנהלת בית הספר. בסיומו ראש המועצה שוחח עם הנבחרים הצעירים על יכולתם לחולל תמורות ושינויים בכל תחום בו יבחרו לפעול לטובה והציע להתחיל במשימה הכלל יישובית של השמירה על ניקיון היישוב.
  • ב. “פאטה מורגנה” – מסלול חדש של לימודי מחול ותנועה נפתח השבוע במצפה רמון. המסלול הוקם ע”י קבוצה של רקדנים ויוצרים מתוך אהבה למחול ולמדבר ושאיפה ליצור מרחב בו ניתן יהיה להמשיך ללמוד ולחקור גוף ותנועה.

במסלול לומדים 18 רקדנים ורקדניות שהגיעו מכל הארץ ועברו להתגורר במצפה רמון. הלימודים נפרשים על פני 8 חודשים ומתקיימים בסטודיו בתיכון “השלום”.

בין השעורים הנלמדים: מחול מודרני, רפרטואר, יוגה, אימפרוביזציה, משקלים, אקרו- באלאנס, בלט עכשווי, הרפיה ועוד. יישר כוח גדול לניצן גואטה, לצוות מרכז הצעירים ולמתנ”ס  שמלווה את המסלול.

טקס לזכרו של יצחק רבין ז”ל- התקיים במתנ”ס באחריות יחידת הנוער בשיתוף תנועות הנוער היישוביות. בסיומו התקיימו מעגלי שיח משותפים בהובלת התנועות.

1. יום ניקיון עובדי המועצה – השבוע הצטיידו עובדי מועצת מצפה רמון בכפפות ושקיות ניילון ויצאו למבצע ניקיון כחלק מהמאמץ המשותף לשמור על ניקיון היישוב בו בחרנו כולנו לחיות וכאות הזדהות עם עובדי אגף שפ”ע.
  2. הפקדת תכנית “שפת מדבר” – השבוע, בשעה טובה עברה החלטה בוועדה המחוזית בבאר שבע להפקדת תכנית “שפת מדבר” לאחר 15 שנה! בהצלחה.

בתמונה: תלמידי מועצת התלמידים מתיכון “השלום” עם קבלת תעודות ההסמכה.