סיכום שבועי 17-21 ביוני 2018
    • א. שער שוויון- השבוע התקיים הטורניר המחוזי האחרון של תכנית שער שוויון לשנת תשע”ח בו השתתפו 12 קבוצות ממחוז הנגב המזרחי, 180 שחקנים, ביניהם הקבוצה של מצפה רמון מבית הספר רמון שהעפילה לחצי הגמר.
    • ב. טקס הענקת יקיר הנוער לשנת תשע”ח– כבכל שנה הנוער בוחר אדם שתרם למערכת החינוך, לנוער ולקהילת מצפה רמון כולה. השנה נבחר יקירנו, אריה ברוידה, פה אחד על ידי הנוער ליקיר הנוער. יישר כוח!
    • ג. ערב סיום שנה ב”פאטה מורגנה– ערב סיום שנת הלימודים של ביה”ס למחול, פאטה מורגנה תחת הנושא “בין אחד לאחדות”, כלל את המופע המרכזי של תלמידי ותלמידות ביה”ס ובסיומו החלה מסיבת ריקודים בהאנגר “מעבר”.
    • ד. קראטה שוטוקאן– השבוע התקיימו מבחני דרגה ליותר מ- 50 תלמידי קראטה שוטוקאן של סנסאיי רפאל וענת מוסקוביץ.
  2. “קהילה מטיילת” יוצאים לדרך- השבוע יצא הטיול הראשון של הפרויקט “קהילה מטיילת” שהתחיל מיציאתן של רותי רוזנפלד ותחיה פישר לקורס הכנה וארגון טיולים לקהילה אשר הגיע לשיא בטיול ראשון של הפרויקט לירושלים, בהובלתן, ובהשתתפותם של 45 מתושבי היישוב.
  3. יום הוקרה לדור המייסדים- במסגרת יום ההוקרה לדור המייסדים נערך טקס חניכת כיכר החלוצים בהובלת מועצת הנוער ובהשתתפות ילדי היישוב נגני תכנית “סולמות” ברחבת הסקייטפארק. בהמשך נערכו סיורים בארכיון הקהילתי במרכז הצעירים ובמשרדי מקאן ואלי החדשים ברובע דרכי הבשמים, הערב נחתם עם הופעת תזמורת “חיבה” והזמר שי צברי באמפי היישובי.
    תודה רבה למייסדים שהגיעו, כבדו את כולנו בנוכחותם והתרגשו מאוד!
  4. ביקור נשיא המדינה במצפה רמון- נשיא המדינה, מר ראובן ריבלין, הגיע לביקור ביישוב עם צוותו אשר כלל פגישת עבודה בהשתתפות ראש המועצה, חברי ההנהלה, חנה רדו, מנכ”ליות “מקאן ואלי” ו”מדבר 19″, במשרדי מקאן ואלי החדשים ברובע. במהלך הפגישה שמע סקירה על מצפה רמון ועל מגמות הפיתוח והעשייה בתחומי הקהילה, הבינוי, התיירות והיזמות לצד האתגרים הקיימים.
  5. ביקור מנכ”ל המשרד לשוויון חברתי במצפה רמון– מנכ”ל המשרד לשוויון חברתי, מר אבי כהן, הגיע עם רשת הצעירים מטעם המשרד, לביקור ביישוב. בפגישה במרכז הצעירים השתתפו ראש המועצה, מנהלת מרכז הצעירים וצוות המרכז, במהלכו נערכה סקירה על הנעשה בתחומי הצעירים: אירועי תרבות, צמיחה דמוגרפית, השכלה גבוהה, רשת הצעירים, יזמות עסקית ועוד.

בתמונה: הופעת “סולמות” בטקס חניכת כיכר החלוצים במסגרת יום ההוקרה לדור מייסדי מצפה רמון.