סיכום שבועי 18-23 ביוני
  • א. סיום שנה במרכז המוסיקה– למעלה מ-40 קטעי נגינה בוצעו על ידי תלמידי מרכז המוסיקה שלנו בשני ערבי סיום מלבבים במיוחד אשר נערכו במשכן האמנויות בתיכון השלום. האירוע בהובלת מורי בית הספר למוסיקה בניצוחן של ג’קי פיי, רכזת בית הספר, ודפני בן עוזר. יישר כוח למוסיקאים הצעירים ולצוות המקצועי.
  • ב. סיום שנה”ל תשע”ז בתיכון השלום- בשעה טובה נחתמה שנת הלימודים תשע”ז ובין כל אירועי הסיום בלטו מופע הסיום של שכבת י”ב שכלל ברכות, חלוקת תעודות ושי למסיימים ובהמשך קטעי ריקוד וההצגה המרכזית. כמו כן נערך טקס קבלת תעודות זהות לשכבה י’ במהלכו נקראו קטעים על “מיהו ישראלי” והוענק שי לתלמידים שניכר היה שהתרגשו מאוד מן המעמד.
  • ג. “רשת הצעירים”– במסגרת אירועי שבוע הספר העברי נערך אירוע פתוח באחד הבתים לכל צעירי היישוב (גם ברוחם) במסגרתו התקיימה החלפת ספרים, שירה יצירה מקומית ולסיום נהנו מארוחת ערב משותפת.
  • ד. מיזם “בטבע שלה” – השבוע התקיים המפגש הראשון של מיזם החברתי “בטבע שלה” מבית אסיף מצפאי. מדובר על מסע חד פעמי לפאתי המדבר שנועד לחזק את הקשר בין אימהות לבנותיהן המתבגרות וכולל שיחה משותפת ופיתוח דיאלוג מעצים בין אישה לאישה, אם לביתה. המפגש היה מעצים עבור האימהות והבנות כאחד.

המפגשים הבאים צפויים להתחיל כבר במהלך חודש ספטמבר.

• ה. מפגש שני בסדרה “שיח מיניות”– השבוע נערך המפגש השני והפעם בנושא “מדרש אישה” בהנחיית אסתר גופר בו נכחו מעל 60 נשים. המשובים היו כ”כ טובים שנפתחה הרשמה לסדרת מפגשים שלמה בנושא. ההרשמה באתר “מדרש אישה”: midrashisha.com
  1. אירועי ספורט יישוביים- השבוע התקיימו שני אירועי ספורט משמעותיים, הראשון בהובלת סנסאיי ענת ורפאל מוסקוביץ, היה מבחן חגורה בקרטה שוטוקאן, בהשתתפותם של יותר מ- 50 ילדים באולם הספורט הישובי. במקביל התקיים הטורניר הראשון של ליגת מאמאנט מצפה רמון (או: “מאמצפה”) במהלכו התחרו מול  8 קבוצות אזוריות, והגיעו למקום ה-4 והמכובד. יישר כוח למארגנות האירוע, אורלי שרעבי ונאווה עסור.
  2. רב זמני למועצה המקומית– השבוע מונה רב זמני למועצה המקומית, הרב מאיר סוויסה, רבה של המועצה האזורית רמת הנגב, עד למינויו של רב קבוע ליישוב.
  3. דו”ח ביקורת לשנת 2016– ממצאי דו”ח הביקורת של משרד הפנים לשנת 2016 סוכמו במשפט: “אין ליקויים חדשים השנה”.
  4. שיפור פני היישוב- לקראת הקיץ הותקנו שתי הצללות חדשות בגני המשחקים, מול המתנ”ס וברח’ נחל רעף. אנא שמרו על המתקנים ועזרו לנו להילחם בתופעת הוונדליזם.

בתמונה: קבוצת “מאמצפה” מתוך טורניר ליגת מאמנט שהתקיים השבוע באולם הספורט.