סיכום שבועי 5 – 1 לינואר 2017
  • א. השתלמות צוות בנושא שיווק ופרסום – השבוע עבר צוות מרכז הצעירים השתלמות יומית בנושא שיפור העברת חומרים פרסומיים באמצעות הרשתות החברתיות. בהזדמנות זו מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק של “מרכז הצעירים מצפה רמון” ולשמוע על מגוון פעילויות החל מהרצאות זהות, הרצאות לבעלי עסקים, קורסים מעשיים, מפגשי מתעניינים ללימודי תואר שני במנהל עסקים ועוד.
  • ב. היענות שיא לקראת אסיף מצפאי – לאורך השבוע הגיעו יזמים מצפאים מלאי גאווה ורוח יזמות למרכז הצעירים לפגישות ייעוץ והכנה לקראת הגשת הקול הקורא לאסיף מצפאי אשר נסגר באופן סופי ב- 10.1.17 בשעה 14:00. בהצלחה גדולה לכולם!
  1. טקס עובד מצטיין – נערך השבוע, רגע לפני סיום חופשת החנוכה, טקס לציון והוקרת העובדים המצטיינים במועצה לשנת 2016 במעמד ראש המועצה וכלל מנהלי המחלקות והעובדים. כמידי שנה מתקיים הטקס בסמוך לחג החנוכה- (אם תרצה להוסיף על חג החנוכה בהקשר של הטקס?)
  2. ביקור משרד התיירות באפיקים בנגב –  (תרצה להכניס?)

בתמונה: מתוך טקס העובד המצטיין במועצה לשנת 2016