סיכום שבועי 10-16 בדצמבר 2017
    • א. שבוע הנוער בסימן אהבת חינם ושיח מכבד– במהלכו נהנו כלל תלמידי כיתות ז’- י”ב ביישוב משבוע של פעילויות משמעותיות כדוגמת סדנאות בנושא זהירות בדרכים, הצגות, סרטים, לילה לבן יישובי, הופעה של קובי אוז, מסיבת נוער בקפה תאטרון ועוד. במסגרת שבוע הנוער התקיים גם מצעד הלפידים היישובי ויום חילופי השלטון בו התחלפו בעלי התפקידים ברשות ובמתנ”ס עם חברי מועצת התלמידים. יישר כוח למועצת הנוער היישובית , למועצת התלמידים בתיכון השלום ולעומדת בראש תחום הנוער ביישוב, רותי ביטון.
  2. ערב חשיפה וסיכום שנה “אסיף מצפאי”– במהלכו התקיימה הדלקת נרות משותפת, חולקו חוברות אסיף מצפאי לצד ספינג’ים, מרק חם, סנגריה ועוד. במפגש נכחו ראש המועצה, מנהלת מרכז הצעירים וצוות המרכז, יזמי אסיף מצפאי, יזמים חדשים ו-3 חברי הפאנל שהציגו את הדרייב האישי שלהם ואת החסמים איתם התמודדו בשנה החולפת.
  3. שיתוף ציבור בנושא שיקום שכונות- כחלק מפרויקט שיקום שכונות בשיתוף משרד השיכון והמועצה המקומית, התקיים במתנ”ס ערב שיתוף ציבור אליו הוזמנו דיירי הבניינים העתידים לעבור שיפוץ. המפגש כלל את ראש המועצה, מנהל המחלקה לשירותים חברתיים ונציג משרד השיכון.
  4. חגיגות חנוכה לאזרחים הוותיקים במתנ”ס- במהלך השבוע נערכה מסיבת חנוכה לאזרחים הוותיקים שכללה הדלקת נרות בליווי מקהלת העולים. הערב בשיתוף מרכז היום לאזרחים וותיקים בניהול עמותת מט”ב והמחלקה לשירותים חברתיים במועצה.
  5. חנן בן ארי בהופעה במתנ”ס– התקיימה במוצאי שבת, נר חמישי של חנוכה, באולם המופעים במתנ”ס. אליה הגיעו כ- 350 איש.

בתמונה: מתוך הופעתו של הזמר חנן בן ארי במתנ”ס.