סיכום שבועי 13-17 באוגוסט 2017
    • א. תיכון השלום בית ספר מצטיין- תיכון השלום הוגדר כאחד מ- 285 בתי הספר התיכוניים המצטיינים בישראל לשנת 2017. מדובר על גאווה אמיתית ליישוב, תודה להנהלה ולצוות המורים.
  2. ביקור שר האוצר במצפה רמון- ביום רביעי האחרון, הגיע שר האוצר, משה כחלון, לביקור במצפה רמון בליווי ראש מטה הדיור, אביגדור יצחקי וצוות האוצר. במסגרת הביקור סיירו ברובע דרכי הבשמים, ב”מרפסת” ובמקום בו עתיד לקום מנחת המטוסים. מתוך דבריו של השר כחלון: “המטרה שלנו היא לחזק ולהזניק את מצפה רמון קדימה. אני מאמין שבשיתוף פעולה עם ההנהגה המקומית אנחנו נוכל לקדם את הנושא, לחזק את מצפה רמון ולהפוך אותו לאחד המקומות הכי תיירותיים בארץ”.

בתמונה: מתוך ביקור שר האוצר ביישוב, משמאל לימין- ראש המועצה, רוני מרום, שר האוצר, משה כחלון,  ס. ראש המועצה, מיכאל אלחזוב ומנכ”ל המועצה, דרור דבש
(צילום: אלעד מלכה)