סיכום שבועי 6-10 באוגוסט 2017
    • א. קייטנת מדע- נפתחה השבוע קייטנת ריגול רובוטי של משרד המדע בשיתוף המועצה המקומית והמתנ”ס. הקייטנה נמשכה חמישה ימים במהלכה השתתפו 80 ילדים שנהנו מפעילויות מרתקות ומעשירות בתחומי הרובוטיקה.
    • ב. הרצאת זהות במועדון הג’אז- התקיימה הרצאת זהות מרתקת ומוצלחת של חיים אוליאל, מייסד להקת “שפתיים” במועדון הג’אז. לאירוע הגיעו כ- 50 תושבים ממגוון הקהילות ביישוב.
  2. ביקור מנכ”ל הרשות לעסקים קטנים במצפה רמון- נערכה פגישה עם מנכ”ל הרשות לעסקים קטנים, רן קיויתי ונציגי המעו”ף עם ראש המועצה, רוני מרום, בנושא מימוש כספי החלטת ממשלה ופיתוח הישוב בדגש על עסקים קטנים ובינוניים ושירותי המעו”ף. הפגישה כללה סיור בעסקים מקומיים והיכרות עמם.
  3. פרסום מלגת “שיקום שכונות”- קול קורא להגשת בקשה למלגת המועצה המקומית להשלמת השכלה, הכשרה וקידום מקצועי. את הבקשות יש להגיש לידי חן דהן במרכז הצעירים או לכתובת המייל: tzeirim@mitzpe-ramon.muni.il עד ליום חמישי, ה- 28.9.17.
  1. שיפור פני היישוב- החלו עבודות אספלט בשבעה אתרים שונים ברחבי היישוב שכללו חידוש כבישים, מפרצי חניות ברובע דרכי הבשמים ובאמפרים באזורים מסוכנים.

בתמונה: מתוך הופעתו של חיים אוליאל במועדון הג’אז במסגרת הרצאות זהות.