סיכום שבועי 14 – 10 לינואר 2016
  1. ממשיכים במהפכת החינוך-
    • מעגלי שיח – נערכו במסגרת הניסוי היישובי בחינוך, השתתפו בהם למעלה מ- 50 מנהלים, מורים, הורים ובעלי עניין. המעגלים עסקו בערכי הליבה של מערכת החינוך היישובית כגון: בחירה, דיאלוג, אמון, הכלה ואחריות חברתית.
    • נבחרת הכדורעף של תיכון “השלום” – במסגרת משחקי התאחדות הספורט של ביה”ס אירחה נבחרת הכדורעף של תיכון “השלום” את מקיף ה’ מאשקלון ואת נבחרת שער הנגב. בשני המשחקים הושג ניצחון של הנבחרת המקומית. כיתות ה’-ו’  מבי”ס רמון וחטיבת הביניים הגיעו לעודד.
    • אסיפת הורי בי”ס רמון – נערכה השבוע בהשתתפות ראש המועצה, מנהל אגף שח”ק, מנהלת ביה”ס, רכזי מקצוע בביה”ס וההורים. מדובר על פגישה חשובה דרכה ניתן להגיע לתובנות ולשיתוף פעולה בין הצוותים המקצועיים להורי התלמידים.
  2. סיכום רבעון אחרון לשנת 2015 – כחלק משיתוף ציבור, נערך סיכום רבעון רביעי לשנת העבודה 2015, במהלכו הוצגה עבודת המועצה והישגיה ברבעון החולף וניתנה ההזדמנות לשאול שאלות ולקבל מענה על סוגיות שונות.
  3. אות יקירי הנוער לאביבה ומאיר יפרח – הוענק ע”י ראש המועצה ונציגי יחידת הנוער בטקס צנוע שנערך השבוע בבניין המועצה, במהלכו הודגשה חשיבות ההתנדבות בקהילה וערכה המוסף לנוער ולמתנדבים.
  4. מבצע “קלין- מצפה” – השבוע נערך מבצע ניקיון נוסף בארגונה של “סיירת- יעל”, ממצוק המכתש, “המרפסת התלויה”, לכיוון הר גמל. במבצע לקחו חלק כ- 30 תושבים בשיתוף תנועת “לב- רמון”.
  5. סיור מפקד בה”ד 1 במצפה רמון – כחלק מהידוק הקשרים ושיתוף הפעולה עם בסיסי צה”ל באזור, הגיע מפקד בה”ד 1 הנכנס לסיור ביישוב על מנת להכיר ייחודו מקרוב.
  6. שולי רנד וחנן בן-ארי – הופיעו לראשונה באולם המופעים במתנ”ס. כל הכרטיסים נמכרו וההופעה הוכתרה כהצלחה אדירה.