סיכום שבועי 21 – 17 לינואר 2016
  1. ממשיכים במהפכת החינוך-
    • וועדת הגיל הרך האגדית- הוועדה המשותפת לירוחם, מצפה רמון ורמת הנגב התכנסה השבוע במצפה רמון. דרכה הובלטו נקודות ארגוניות ומקצועיות בתחום החינוך בישוב.
    • השירות הפסיכולוגי החינוכי במצפה רמון הפך לשירות מוכר- מועצת הפסיכולוגים ליד משרד הבריאות אישרה השבוע את ההכרה בשירות הפסיכולוגי החינוכי בישוב. משמעות ההכרה הינה המשך טיפוח השירותים הפסיכולוגיים בישוב והענקת שירות איכותי במערכת החינוך הישובית.
    • ט”ו בשבט במשחקייה- אירוע ט”ו בשבט נערך השבוע  במשחקייה, בו השתתפו כ- 50 ילדים מבית- ספר שדה “הר הנגב”. האירוע כלל תחנות יצירה ושלל פעילויות ברוח ט”ו בשבט לילדים.
  2. צילום עובדי המועצה המקומית- כחלק מהכנת החוברת לסיכום שנת העבודה החולפת, התכנסו ביום רביעי האחרון כלל עובדי המועצה המקומית לצילום משותף סמוך להר גמל. בקרוב תישלח חוברת לכל בית בישוב, יש למה לצפות!
  3. אירוע חגיגות שנה ל”רדיו סבתא”- ביום שישי האחרון התאספו שדרני וחברי תחנת “רדיו סבתא” במרכז “חכמוב” לחגיגות שנה לתחנת הרדיו המצפאית. שודרו שידורים חיים מרחבת בית הקפה, התושבים הוזמנו לחגוג ולרקוד. האירוע נחתם בהרמת כוסית לכבוד השנה החולפת ולקראת עוד שנים רבות של עשייה בישוב בכלל וברדיו בפרט.