סיכום שבועי 29 – 24 לינואר 2016
    • גן ערבה הוסמך כגן ירוק- במסגרת טקס ההסמכה לגנים ירוקים מטעם המשרד להגנת הסביבה ומשרד החינוך מצטרף גן “ערבה” לשני גנים ירוקים נוספים ביישוב. הפיכת הגן ל”גן ירוק” מתבטאת בשינוי תודעתי, לימודי וסביבתי, הן בהתנהגות והן ביצירת סביבה לימודית – אקולוגית.
    •  פתיחת מיזם “בית ליצירה נשית”- במסגרת פרויקט “אסיף מצפאי”, נערכה ביום רביעי האחרון מסיבת הפתיחה של המיזם. עשרות נשים הגיעו לרקוד ולשמוח. מסיבת הפתיחה הוגדרה כחוויה מחברת ומהנה, ה”אחווה הנשית” הורגשה במקום.
    • “ט”ו בשבט הגיע חג לאילנות”- על אף קשיי מזג האוויר, נערכו פעילויות ט”ו בשבט בגני הילדים ובבתי הספר בשיתוף מעו”ף קק”ל והחברה להגנת הטבע.
    • ביקור הנהלת “קרן נס”- במהלך הביקור הוצגו לקרן חמש יוזמות של בנות היישוב ואף נערך סיור במרכז הצעירים, במרכז “כאן”, בשכונת הר ברך ובמקאן ואלי. הביקור נחתם בארוחת ערב משותפת עם ראש המועצה.
  1. ביקור השר להגנת הסביבה במצפה רמון – השר אבי גבאי הגיע לביקור במצפה רמון, במהלכו נערך סיור במכתש ונידונו צרכי היישוב על מנת להבטיח סביבת חיים נעימה וירוקה יותר.
  2. שיפוץ החניות בסמוך למרכז המסחרי – ביום ראשון האחרון החלו עבודות פיתוח ושיפוץ החניות מול המרכז המסחרי. מעבר להסדרת המקום, מדובר על מהלך שמטרתו רווחת התושבים ובמקביל טיפוח חזות הישוב.
  3. פינוי פסולת בניין – עד כה פונו כ- 2,300 טון של פסולת בניין מרחבי הישוב והיד עוד נטויה.
  4. “ערים תאומות” – ראש המועצה ביקר בסוף השבוע האחרון בעיר “לונוויל” בצרפת, שם נפגש עם ראש העיר ועם אנשי הקהילה היהודית. המפגש היה מוצלח וסוקר באמצעי התקשורת המקומיים. משלחת מטעם לונוויל צפויה להגיע בקרוב לביקור במצפה רמון.
  5. פגישה עם שרת התרבות והספורט – ראש המועצה ועוזרו נפגשו השבוע עם שרת התרבות והספורט, הגב’ מירי רגב, במטרה לייצר קרקע פורייה לשיתופי פעולה עתידיים ולמען קידום נושאים בתחומי התרבות והספורט.