סיכום שבועי 2 – 31 לפברואר 2016
    • א. מערך ההסעות לבתי הספר – לאחר הפסקה בת יומיים בשירותי ההסעות, הוסדרו התשלומים עבור מלווה, אחוזי הגבייה עלו מ- 47% ועד ל- 81% מה שמאפשר את קיום מערך ההסעות כסדרו לרווחת ההורים, התלמידים והצוות החינוכי כאחד. פעולת הגבייה תמשך עד הגעה ל- 100%.
    • ב. שבוע פרויקטים בביה”ס הדמוקרטי “רותם” – התקיים לאורך השבוע החולף, מטרתו להציג ולחוות תהליך של עשייה מצד התלמידים משלב העלאת הרעיון, תכנונו והגשמתו. הצוות החינוכי אף דאג לעבד ולתעד באופן יומי את הפרויקטים.
    • ג. מיזם “בית ליצירה נשית” –   השבוע התקיים המפגש הראשון במסגרת מיזם “אסיף מצפאי” אשר כלל צפייה משותפת בסרט “מים ואהבה” ובסיום נערך דיון. מדובר על מיזם שפועל ע”י נשים ולמען נשים וההשתתפות בו היא לנשים בלבד.
    • ד. וועדת היגוי שיקום שכונות ורווחה חינוכית – במהלכה אושרו 33 תכניות אשר ממשיכות להתקיים גם השנה, בעיקר בתחומי החינוך והרווחה. התקציב עבור כלל התכניות עומד על כ- 310 אלש”ח.
  2. סיכום שנת העבודה 2015 – התקיימה ישיבה בת כמה שעות ובה הציגו מנהלי מחלקות המועצה סיכום שנתי- מחלקתי לשנה החולפת אשר כלל בין היתר: חזון ויעדים, נתונים עדכניים, תכנון מול ביצוע ועוד.
  3. ביקור משלחת נשים מסנטה ברברה – ביום חמישי האחרון, הגיעה משלחת של שמונה נשים מהקהילה היהודית בסנטה ברברה- ארה”ב לבקר בישוב וסביבתו במסגרת תכנית “שותפות 2000”. קבלת הפנים נערכה במלון ישרוטל “בראשית” בנוכחות ראש המועצה וסגניתו.
  4. שיפור פני הישוב – מבין עבודות מחלקת שפ”ע בשבוע החולף: הותקן במרכז “חכמוב” מתקן לאופניים כמו כן, הונח ספסל עץ חדש מול בית הקשיש, בעין עופרים ליד פחי האשפה נעשה ריצוף ויציקה על מנת להקל על עבודת פינוי האשפה.