סיכום שבועי 17 – 12 ליוני 2016
    • א. ערב שורשים בתיכון “השלום” – נערך במסגרת סיום תכנית “בני ובנות מצווה” בה חקרו תלמידי שכבה ז’ את עבר משפחותיהם באמצעות כתיבת עבודת שורשים מעמיקה. את התהליך סיכמו בערב שורשים שכלל סיפורים אישיים, חוויות מהשנה החולפת וסרטונים מרגשים.
    • ב. “שבוע הספר העברי “במצפה רמון – כחלק מאירועי שבוע הספר העברי, התקיים יריד ספרים בספרייה היישובית לרווחת ציבור הקוראים. המשך השבוע רצוף בפעילויות מגוונות נוספות כגון: מפגש עם סופר, שעת סיפור והפנינג לילדים. כולם מוזמנים!
    • ג. מופע סיום שנה תכנית “סולמות” – התקיים באולם המופעים במתנ”ס בהשתתפות תלמידי “סולמות” המופלאים שניגנו ממיטב היצירות – ישנות כחדשות. תודה לצוות החינוכי, לתלמידים ולהורים על שנת פעילות מרגשת ושופעת פעילויות.
  2. מפגש “שומעים ומשמיעים” – השבוע התקיים מפגש “שומעים ומשמיעים” במועדון הג’אז בשיתוף מועדון “צוות” מצפה רמון של גמלאי ועובדי משרד הביטחון, לרגל סיכום חצי קדנציה של עבודת המועצה. תודות לאליהו בדש ולגדי לייברוק על תפעול האירוע והקמתו. ביום שני ה-4.7.2016 יתקיים שיתוף ציבור לרגל סיכום חצי קדנציה לעבודת המועצה באולם המופעים במתנ”ס, הציבור מוזמן בשמחה.
  3. פרסום מכרז פומבי להפעלת מרכז לגיל הרך – המועצה מזמינה להציע הצעות לאספקת שירותים להפעלת מרכז טיפולי והעשרתי לגיל הרך במצפה רמון. ניתן לשלוח הצעות עד ליום ה- 22.6.2016 לא יאוחר מהשעה 14:00. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר המועצה המקומית.