סיכום שבועי 12 – 7 לאוגוסט 2016
    • א. יום היערכות בגני הילדים – התקיים במרכז פסג”ה לצוותי הגנים בהשתתפות מפקחות הגנים ומנהל אגף שח”ק, במטרה להעלות דגשים לתכנית העבודה וכהיערכות מקצועית לתכנית שנת הלימודים תשע”ז.
    • ב. “אוניברסיטה בעם” – השבוע נערך מפגש סיכום שנת פעילות ל”אוניברסיטה בעם” בהשתתפות מנהלת השלוחה הדרומית של האוניברסיטה, מנהל אגף שח”ק, מנהלת מרכז צעירים, מנהל המחלקה לשירותים חברתיים ורכזת השכלה גבוהה במרכז הצעירים. המפגש היה חיובי וכלל היערכות לפתיחת שנת הלימודים השלישית (ברציפות!) במסגרת התכנית כשתחום הלימוד בשנה הבאה יהיה פסיכולוגיה ומדעי ההתנהגות.
    • ג. שיפוץ מוסדות חינוך – במסגרת היערכות המועצה לשנת הלימודים הקרבה ובאה, מתבצעות עבודות שיפוץ והתאמה במספר מוקדים בהיקף של כ- 2 מיליון שקלים. במטרה להכשיר את מוסדות החינוך באופן מיטבי למען כלל התלמידים וצוותי ההוראה.
    • ד. קורס כושר לנוער בסיכון – נפתח בהצלחה, מעל 10 נערים הגיעו לשני המפגשים הראשונים וזו רק ההתחלה.
    • ה. השתלמות עזרה ראשונה – ביוזמת המועצה נערכה השתלמות עזרה ראשונה בהיקף של 30 שעות ל- 17 גננות וסייעות ביישוב.
  2. מצפה רמון של כוכבים – אירוע הדגל של מצפה רמון, במהלכו ניתן היה לחזות במטר הפרסאידים מעל שמי היישוב. האירוע נפתח עם החשכת היישוב בליל חמישי ובמגוון פעילויות למשפחה כגון: הרצאות מפי חוקרי אוני’ ת”א, עמדות צפייה בטלסקופים בהנחיית תצפיתנים מקצועיים, אירועים ברובע שכללו הקרנת סרטים, פעילויות יצירה, הופעות במועדון הג’אז של אמנים ישראלים מוערכים כגון דן תורן וטל רמון.
  3. מפגשי חשיפה במתחם “קרני רמון” – השבוע התקיימו שני מפגשי חשיפה שכללו סיור במתחם המגורים ומפגש במרכז הצעירים. ההרשמה בעיצומה, מוזמנים להגיע למפגש חשיפה נוסף שיתקיים ביום רביעי הקרוב ה- 17.8.16 בשעה 19:00במרכז הצעירים.