סיכום שבועי 25 – 14 לאוגוסט 2016
    • א. לימודי תואר שני במצפה רמון – בהמשך לכנסים שנערכו בבסיסים עבור משרתי הקבע ולסקר שנערך בין התושבים, נמצא ביקוש רב ללימודי תואר שני במצפה רמון. נפתח במרכז הצעירים כנס מתעניינים ללימודי תואר שני במנהל עסקים מטעם האוניברסיטה הפתוחה, בנוכחות ראש החוג.
    • ב. היערכות לשנת הלימודים תשע”ז – נערכה פגישה במשרד החינוך במחוז דרום עם מנהלת המחוז בהשתתפות ראש המועצה ומנהל אגף שח”ק במטרה לעדכן בדבר תכניות שונות במוסדות החינוך וכן, לטפל בקשיים הקיימים טרם פתיחת שנת הלימודים תשע”ז.
    • ג. היערכות למסע לפולין תשע”ז – לאור ההחלטה לקיים לראשונה מסע במתכונת יישובית, נערכה פגישת התנעה בין מנהלת תיכון השלום, צוות מובילי המסע ומנהל אגף שח”ק לתכנון והיערכות ראשוניים.
    • ד. כניסת צוערת לתפקיד באגף שח”ק – ברכות למאיה בוגרת תכנית “עתידים” (צוערים לשלטון המקומי) הצפויה להיכנס לתפקידה עם פתיחת שנת הלימודים כרכזת היחידה לתכנון אסטרטגי באגף שח”ק. בהצלחה!
  1. ביקור קבוצה מטעם קק”ל בריטניה במצפה רמון – קבוצה של כמה עשרות מחברי קק”ל בריטניה הגיעו השבוע לסיור ביישוב בכדי לעקוב מקרוב אחר השקעותיהם כיום במצפה רמון ועל מנת לבחון השקעות נוספות בעתיד.
  • בתמונה: צילום מתוך מופע המחווה לבוב דילן שהתקיים במועדון הג’אז השבוע, בביצועו של דניאל דור.