סיכום שבועי 18 – 13 למרץ 2016
    • א. שבוע האומנויות בבית ספר “השלום” – התקיים לאורך כל השבוע וכלל מונולוגים והפקות של מגמת התאטרון. כמו כן, הוצגה תערוכת יצירות גמר של בוגרי מגמת אומנות וכן, תערוכת עבודות של תלמידי תכנית “אשכולות”. שבוע הפעילות נחתם במופע בית ספרי- “קול השלום”. תודות לצוות החינוכי ולתלמידים.
    • ב. ילדים מנגנים ג’אז – ילדי מרכז המוזיקה ביישוב הופיעו השבוע בקונצרט- “ילדים מנגנים ג’אז” שנערך במועדון הג’אז, במסגרת תכנית “מצויינגב”. האירוע היה מלא עד אפס מקום והאווירה הייתה מרגשת ומשפחתית.
    • ג. ביה”ס התורני-סביבתי לבנות – נערכה השבוע תערוכה בבית הספר התורני- סביבתי לבנות אשר עסקה בתפוצות ישראל ובקשר של העם היהודי לארץ ישראל. היה זה  אירוע משלים למעמד “כתר תורה” שנערך בשבוע שעבר.
    • ד. “יום המעשים הטובים” – התקיים במוסדות חינוך רבים ברחבי היישוב וכלל מעורבות תלמידים בטיפוח היישוב ובסיוע לאנשים הזקוקים לכך.
    • ה. תערוכת אמנים מקומיים – כחלק ממיזם אסיף מצפאי, נערכה תערוכת אמנים במבנה בית הספר ממ”ד הראל בה ניתן היה לראות ציורים, תמונות, עבודות יד, אוספים אישיים, מיצגים אבסטרקטים וכדומה.
    • ו. חגיגות פורים בגני הילדים – כבר במהלך השבוע החלו מגוון פעילויות ואירועים לקראת חג הפורים ביניהם הכנת משלוחי מנות לוותיקי היישוב, פעילות הורים וילדים בגינה הקהילתית, חגיגות במשחקייה ועוד.
  2. “יש עתיד” במצפה רמון – חברי הכנסת יעקב פרי ומאיר כהן ממפלגת “יש עתיד” הגיעו לביקור במועצה המקומית ובהמשך לסיור ברובע דרכי הבשמים ומשם ל”מקאן ואלי” שם הוצג בפניהם מיזם “מדבר 19”.
  3. ביקור משלחת לוניוויל במצפה רמון – משלחת של כ-35 מבקרים מהעיר לוניוויל בצרפת הגיעה למצפה רמון על מנת להכיר את היישוב מקרוב למען חיזוק והידוק הקשרים בין הקהילות במסגרת “ערים תאומות”.
  4. ביקור משלחת מהונגריה – משלחת שכללה את ראש עיריית “פאפא” מהונגריה, ביקרה במצפה רמון זו הפעם הראשונה במטרה לבחון העמקת קשרי ידידות ושיתוף הפעולה עם המועצה המקומית במסגרת “ערים תאומות”.