סיכום שבועי 24 – 20 למרץ 2016
    • א. מלגה עבור לימודי תעודה והשלמת השכלה – נפתחה השבוע ההרשמה לקבלת מלגה מטעם המועצה המקומית לצורך לימודי תעודה, השלמת השכלה וקידום מקצועי. הטפסים הדרושים ופירוט הזכאות למלגה פורסמו באתר המועצה, ניתן להירשם עד לתאריך 1.5.13. בהצלחה!
    • ב. מצפה רמון מובילה בספורט – ביום חמישי האחרון התקיים טורניר הכדורגל האזורי של “שער שוויון” בבאר שבע. נבחרת מצפה רמון המורכבת מתלמידי ביה”ס רמון עלתה לגמר הטורניר וזכתה במקום השני מתוך 24 נבחרות יישוביות! עוד הישגים מרשימים נרשמו באליפות ישראל בקראטה- שוטוקאן. המתחרים זכו במספר מקצים וקרבות וייצגו את מצפה רמון בכבוד ומקצועיות. עבור הקבוצה מדובר על תחרות ראשונה מסוגה והתוצאות אכן מרשימות. ברכות למאמנת ענת מוסקוביץ ולמשפחות.
    • ג. חגיגות פורים ברחבי היישוב – התקיימו במהלך השבוע ירידים ומסיבות פורים בכלל מסגרות החינוך החל מהגיל הרך, דרך היסודי והתיכון ועד למסיבות הנוער והצעירים. מסיבת הצעירים התקיימה בתמיכת מרכז הצעירים והמועצה המקומית. וותיקי היישוב, עובדי המפעל המוגן, חברי המועדוניות השונות ועוד נהנו גם הם ממסיבות פורים מושקעות ומהנות.
  2. תיקון הכביש המוביל למצפה הכוכבים – הכביש המוביל למצפה הכוכבים שהיה רצוף עד השבוע האחרון בבורות וחריצים– תוקן. אומנם התיקון זמני, עד לכשימצא תקציב מוסדר לשיפוץ יסודי יותר.