סיכום שבועי 2-20 ביולי 2017
  • א. פתיחת קורס הכנה לפסיכומטרי – נפתח בשעה טובה קורס הכנה לפסיכומטרי מטעם חברת “קידום” הכולל 13 משתתפים במרכז הצעירים. בהצלחה!
  • ב. טקס חלוקת מלגות שיקום שכונות– התקיים במעמד מנהל אגף שח”ק והרכזת להשכלה גבוהה במרכז הצעירים במהלכו חולקו מלגות ל- 11 תושבים עבור לימודים מקצועיים לשנת 2017.
  • ג. קמפיין מיחזור יישובי- תאגיד המיחזור “תמיר” השיק בשבועיים האחרונים את קמפיין המיחזור לקיץ הקרוב בשיתוף המועצה. את הקמפיין מובילה היחידה הסביבתית וחברי יחידת הנוער שעברו בין הבתים והסבירו אודות חשיבות הפרדת הפסולת כאחת המשימות העולמיות החשובות ביותר. חובתנו לקחת אחריות על כמות הזבל שאנו מייצרים.
  • ד. קייטנות הקיץ- הגיעו לקיצם שלושת השבועות של קייטנות הקיץ במהלכן השתתפו כ-450 מילדי היישוב במסגרות השונות: בגיל הרך, בבית הספר של החופש הגדול ובתלמ”א.
  1. ערב חשיפה בקרני רמון- התקיים ערב חשיפה מוצלח ביותר עבור המעוניינים להשתייך לפרויקט, אליו הגיעו כ- 15 אנשים מתוכם נבחרו 4 דיירים חדשים. ברוכים הבאים!
  2. תערוכת “הר החלומות” הגיעה למצפה רמון- לאחר מספר חודשים בהם הוצגה תערוכת הר החלומות במוזיאון א”י בתל אביב, סופסוף הגיעו פרטי התערוכה למקומם הטבעי- מצפה רמון, וכעת נערכים להצבתה בביה”ס השלום.
  3. שיפור פני הישוב– בימים האחרונים החל שיפוץ המדרכות במרכז המסחרי וכן ליד מרכז הצעירים, שם נסלל בימים אלה מפרץ להורדת והעלאת נוסעים.
  4. מרוץ הלילה 2017– התקיים כמיטב המסורת ברובע דרכי הבשמים בו השתתפו כאלף רצים בהזנקת שלושה מקצים תחרותיים: 5 ק”מ, 10 ק”מ ו- 21 ק”מ.

בתמונה: חברי יחידת הנוער עם איתי ענר, רכז היחידה הסביבתית, במסגרת קמפיין המיחזור היישובי.