תושבים
סיכום שבועי 23-28 ביולי 2017
  • א. סמינר מד”צים מחוזי במעין חרוד – השבוע הגיע לסיומו סמינר המד”צים של מחוז דרום בניצוחה של רותי ביטון.  בסמינר השתתפו שש רשויות : מצפה רמון, אילת, דימונה, אשקלון, קרית גת ועכו. מדובר על 104 חניכים, מתוכם 12  תושבי ממצפה רמון בנוסף לצוות ההדרכה מתוכו 8 מדב”ים (מדריכים בוגרים) בני היישוב. אין ספק שמדובר בגאווה אמיתית מקומית, יישר כוח גדול לרותי ולצוות המדריכים.
  • ב. פתיחת חוג כושר לנערים– נפתח ביוזמת המחלקה לשירותים חברתיים במטרה להגביר את הכושר לקראת שנת הלימודים הבאה. החוג מיועד לתלמידי כיתות ז’-ח’ ומתקיים פעמיים בשבוע בימי שני ורביעי בין השעות 19:00- 21:00 עם המאמן ניר גבאי. לפרטים נוספים ניתן לפנות למחלקה לשירותים חברתיים.
  1. “אסיף מצפאי” ברדיו סבתא- בקרוב תעלה ברדיו סבתא רצועת שידור המיועדת לחשיפת מיזמי אסיף מצפאי, במהלכם ירואיינו היזמים המקומיים ויסבירו על המיזמים השונים, מה הניע אותם ועוד. השבוע עלו לשידור איתי ענר יזם “סיירת יעל” עם ילדי סיירת יעל, נדב  טאובה מטעם הרט”ג ויואב דוניץ, מנהל  אגף שח”ק.
  2. סיכום רבעון ב’ לעבודת המועצה לשנת 2017- כמידי רבעון, הציג ראש המועצה את עבודת המועצה בשלושת החודשים האחרונים בתחומי החינוך, תרבות, בנייה ופיתוח, שפ”ע ועוד. סיכום הרבעון הבא יתקיים במהלך חודש נובמבר באולם המופעים במתנ”ס, הציבור מוזמן.
  3. פרסום מכרז לתפקיד מנהל אגף שח”ק- בשבוע האחרון פורסם המכרז בשנית, עבור תפקיד מנהל אגף שח”ק (שירותי חינוך וקהילה), ניתן להגיש הצעות עד ליום חמישי, ה- 10.8.2017. פרטים נוספים באתר המועצה תחת מכרזים ודרושים.

בתמונהמתוך סמינר המד”צים במעין חרוד השבוע.