תושבים
סיכום שבועי 2.6 – 29.5 2016

• א. פורום יועצות חינוכיות – התקיים מפגש מקצועי ראשון מסוגו לכלל יועצות בתי הספר במטרה לאתר צרכים ולהציב מטרות משותפות לעבודה. את הפורום הובילה מנהלת השירות הפסיכולוגי חינוכי במצפה רמון.
  • ב. היערכות לקייטנות הקיץ – השבוע נערכה השתלמות לכלל רכזי הקייטנות במשרד החינוך לרגל תחילת “עונת הקייטנות” במסגרות השונות.
  • ג. חוגגים שנה למשחקייה – כ – 60 ילדים מלווים בהוריהם וחברים הגיעו השבוע לאירוע חגיגות השנה למשחקייה שכלל פעילויות יצירה, שעת סיפור, משחקים, בלונים, קרטיבים ועוד. כידוע, המשחקייה פתוחה כל יום תודות להורים ומלגאים בליוויו המקצועי של אביב שניר ממרכז הצעירים. מחיר כניסה עומד על 5 שקלים בלבד וההנאה מובטחת.
  • ד. “אוניברסיטה בעם” – טקס סיום שנת הלימודים עבור משתתפי “אוניברסיטה בעם” התקיים השבוע באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע. בטקס נכחו 18 משתתפי התכנית ממצפה רמון אשר סיימו בהצלחה את שנת הלימודים בחוג למנהל עסקים. שנת הלימודים הבאה תתמקד בחוג לפילוסופיה- בהצלחה לכולם!
  • ה. “בית מדרש כרימון” – השבוע התקיימו במסגרת בית מדרש כרימון שני שיעורים כחלק מסדרת לכבוד ספירת העומר בנושא: “לכבוד מי אתה סופר?”, במרכז הצעירים. הציבור מוזמן להגיע, להתרשם ולהחכים- הכניסה חופשית.

2. ביקור בעלי תפקידים מעיריית רעננה במצפה רמון – השבוע הגיעו בעלי תפקידים מעיריית רעננה לביקור במצפה רמון, ביניהם, זאב בילסקי, ראש העירייה, סגניו, מהנדס וגזבר העירייה ועוד. הביקור נערך כחלק מתהליך למידת עמיתים ובחינת שיתופי פעולה עתידיים בין הרשויות. המפגש החל במרכז פסג”ה והמשיך בסיור ביישוב שכלל את “מדבר 19”, מרכז הצעירים, ביה”ס “השלום” ורובע דרכי הבשמים.
3. משחק ידידות מול קבוצת כדורסל רמת נגב – המשחק התקיים באולם הספורט היישובי והסתיים בניצחון מוחץ לטובת הקבוצה המצפאית, כל הכבוד!