סיכום שבועי 9 – 5 ליוני 2016
    • א. חגיגות יום ירושלים במצפה רמון – השבוע נערכו חגיגות יום ירושלים לכלל תושבי היישוב ברחבת הדשא מאחורי המתנ”ס. מצפה רמון התחפשה לירושלים בליווי צעדת דגלים. תודה לכל הילדים שהופיעו, לבתי הספר רמון, ממ”ד הראל, התורני וגן מוריה. תודה לגרעין “ועליתם בנגב” על הארגון ולבנות השירות הלאומי ולבנות מרכז דרור על הפקת הטקס.
    • ב. ציון חג השבועות בבי”ס רמון – כמיטב המסורת הבית ספרית, ילדי החטיבה הצעירה הביאו ביכורים לבית הספר. במהלך הטקס הילדים זכו ליישם את הידע שרכשו על חג השבועות באמצעות דקלומים, שירים וריקודים.
    • ג. טקס מעורבות חברתית ומתן אות יקיר הנוער – יותר ממחצית בוגרי שכבת י”ב מתיכון “השלום” זכו בתעודה לציון תרומה ומעורבות חברתית בקהילה. מועדון “הטייסת” זכה לציון הוקרה מיוחדת ואשת החינוך הוותיקה, הגב’ אסתי וולף, קיבלה את אות יקירת הנוער. יישר כוח למשתתפים ולמארגני הטקס.
    • ד. פרויקט “שבילי מדבר” בבי”ס “רותם” – ילדי בית הספר “רותם” הכשירו השבוע שבילי הליכה באחד מיובלי נחל צין במסגרת פרויקט “שבילי מדבר”.
    • ה. יריד מדעים בתיכון “השלום” – התקיים השבוע בביה”ס וכלל דוכנים ומיצגים מרשימים ומעשירי ידע. בנוסף הופעלו על ידי תלמידי כיתות י’ ממגמת תיירות בשיתוף סטודנטים 9 תחנות בנושאים כגון היסטוריה קדומה ואסטרונומיה עבור תלמידי כיתות ז’-ח’.
    • ו. תיקון ליל שבועות – התקיים בבית מדרש “כרימון” במרכז הצעירים בו לקחו חלק כ- 30 משתתפים שלמדו לאורך הלילה. בתחילת השבוע אף נערך שיעור פיוטים עם גד תדהר- היה מוצלח מאוד, הציבור מוזמן בשמחה.
  2. מפגש מתעניינים נוסף למתחם המגורים “קרני רמון” – המפגש התקיים במרכז הצעירים אליו הגיעו כ- 30 מתעניינים, רובם תושבי מצפה רמון. במפגש נתקבל מידע אודות התכנית, התנאים והדרישות למתאימים.
  3. ביקור הנהלת קרן היסוד במצפה רמון – השבוע הגיעו יו”ר קרן היסוד, מודי זנדברג, ומנכ”ל הקרן, מייק ביילי, לביקור וסיור במצפה רמון שכללו פגישת היכרות במרכז פסג”ה ולאחריה סיור במיזם התעסוקתי מדבר 19, במקאן ואלי וברובע דרכי הבשמים.
  4. הפנינג לקראת חג השבועות – נערך ברחבת הדשא מול המרכז המסחרי ובו השתתפו כ- 16 יזמים שהציגו תוצרת מקומית איכותית. מלבד דוכנים התקיימה גם הפעלה לילדים, היה שמח!