סיכום שבועי 23 – 19 ליוני 2016
    • א. סיכום שנה ומסיבת סיום תיכון “השלום” – הטקס הרשמי נערך במתנ”ס במעמד ראש המועצה, מנהל אגף שח”ק, מנהלת בית הספר, הצוות החינוכי, ההורים והתלמידים. לאחר הברכות וחלוקת התעודות החל המופע הסיום אותו כתבו והפיקו התלמידים בעצמם. ההצגה הייתה מוצלחת ביותר, התלמידים נהנו מכל רגע במהלך העשייה ובהצגה עצמה. תודה לכל מי שלקח חלק בערב החגיגי, לצוות החינוכי, להורים וכמובן לבוגרי תיכון “השלום”, שנת
    • ב. מסיבת סיום של בוגרי כיתות ו’ בית ספר “רמון” – התקיימה במתנ”ס כשהמופע המרכזי עסק בסיפור הדרדסים שאיבדו דרכם הביתה ובעזרת ביטוי היכולות והכישורים של כל אחד מהם, מצאו את דרכם חזרה.
    • ג. מפגש סיכום שנה גננות ומפקחות – נערך בחורשה בנוכחות כלל צוותי החינוך של הגנים כולל מפקחות הגנים. המפגש כלל שיחה עם רון מלצר, על המודל הייחודי של גן יער במצפה רמון.
    • ד. אירוע סיום שנה אגף שח”ק – התקיים במלון “בראשית” עם נוכחות מרשימה של כלל יחידות האגף: חינוך, רווחה, נוער, מרכז הצעירים והמרכז לגיל הרך. האירוע הוקדש לאזכרת חנית שושן ז”ל וכלל פרידה מעובדים שסיימו תפקידם, ארוחה ולסיום הרצאה על מוטיבציה והתלהבות.
  2. מפגש וסיור מתעניינים בשכונת “קרני רמון” – בהמשך לשני המפגשים הקודמים שהתקיימו במרכז הצעירים, השבוע נערך מפגש נוסף שכלל סיור בדירות החדשות, דיון ער בין המשתתפים וניסיון ליצור קבוצת דיירים פוטנציאלית.
  3. חגיגות יום הולדת 60 ברובע דרכי הבשמים – כחלק מחגיגות ה- 60 למצפה רמון, יזם עירא דיין, אמן וממייסדי רדיו סבתא, בשיתוף מיטב בעלי העסקים ברובע, אירוע חגיגי שכלל תמונות ענק שהוצבו על קירות ההאנגרים, ציורי קיר, דוכנים, שידורים חיים מ”רדיו סבתא”, הופעות חיות ועוד. במעמד החגיגי חולק מקומון “המצפה”- שהוקדש כולו לרובע דרכי הבשמים. המקומון חולק גם בתיבות הדואר ובנקודות החלוקה ברובע.