סיכום שבועי 21-27 בינואר 2018

א. הצגת הילדים “הסוחר המופלא”- אולם המופעים במתנ”ס התמלא עד אפס מקום בילדי מצפה רמון שהגיעו להצגה שכולה מסובסדת, במתנ”ס היישובי.
ב. מרכז הצעירים גם בימי שישי- לרגל תקופת המבחנים החלה ממש עכשיו, מרכז הצעירים פותח שעריו לקהל הרחב גם בימי שישי בין השעות 9:00-13:00 (עד יום שישי, ה- 16.2.18)- מוזמנים ליהנות מחדר המחשבים ומכיתת הלימוד, משירותי צילום והדפסה, פינת קפה ועוד. בשאר ימי השבוע המרכז פתוח החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד 15:00, בימי חמישי עד 16:00.
2. הקרנת דוקוטיים- סינמכתש:”המוזיאון”- במסגרת סדרת הקרנות ומפגשים עם 9 יוצרים ויוצרות תיעודיים, הוקרן הסרט “המוזיאון” של הבמאי רן טל. הסרט המהווה קולאז’ תיעודי מרגש, לוקח את הצופים אל מאחורי הקלעים של אחד ממוסדות התרבות החשובים בארץ- מוזיאון ישראל. בסיום התקיים מפגש עם במאי הסרט.
3. הפגנה יישובית – מתוך המשבר הגדול שיישובנו חווה בימים אלה צומחים ומתגלים ערכי סולידריות ויכולת התגייסות יישובית למען מטרה משותפת.
את ההפגנה הובילה בגאון מועצת הנוער היישובית בהשתתפות רבים מתושבי מצפה רמון אשר גילו יוזמה ואחריות אישית ובחרו לקחת חלק פעיל במחאה הציבורית כנגד אוזלת היד המתמשכת של משרדי הממשלה במיגור תופעת הגמלים המשוטטים . נמשיך לפעול כתף לכתף, תושבים ורשויות הנגב המזרחי עד לקבלת המענה האפקטיבי לסכנה היום יומית המרחפת מעל ראשינו בדרכנו הביתה.

בתמונה: מתוך ההפגנה שהתקיימה ביום ראשון, ה- 21.1.18 בכניסה ליישוב.