סיכום שבועי 31-18 בינואר 2018
    • א. קבוצת תאטרון תיעודי להנצחת השואה– זוהי קבוצה המונה 8 ניצולי שואה ו- 13 בני נוער אשר נפגשים מידי שבוע  בקפה תאטרון במתנ”ס, בהנחיית אביבית שקד ומעלים  נושאים משותפים, סיפורי חיים, חוויות ייחודיות ועוד, במטרה לחזק את החיבור הבין דורי ולשמר את זיכרון השואה. הפרויקט בשיתוף ג’וינט ישראל, המחלקה לשירותים חברתיים, המרכז לאזרחים וותיקים ומתנ”ס מצפה רמון. יישר כוח לכל העוסקים במלאכה.
    • ב. מועצת הנוער מצטרפת לישיבת מליאת המועצה- עם תחילת השנה האזרחית, הצטרפה לישיבת מליאת המועצה גם מועצת הנוער היישובית להצגת תכנית העבודה השנתית וזאת כחלק משיתוף הפעולה המתמיד בין מועצת הנוער למועצה המקומית. גאים לעבוד עם הנוער שלנו!
  2. התקנת רשת אלחוטית ברובע דרכי הבשמים- בשעה טובה הסתיימה התקנת רשת אינטרנט אלחוטית וציבורית בכל אזור רובע דרכי הבשמים לטובת שדרוג חווית הביקור של התושבים והמבקרים כאחד. הפרויקט בשיתוף קרן מיראז’.
  3. “אבירי המכתש”- פרויקט יישובי שנוצר מתוך תהליך שיתוף ציבור סביב המרחב הציבורי שמטרתו לעודד אחריות משותפת מצד הרשות המקומית ומצד התושבים בתחומי הניקיון, ההנגשה ונראות המרחב הציבורי. התהליך החל לפני שנה עם תושבי סמטת עין עופרים ועל פי בקשתם הוחלט על הפעולות לפיתוח והכנת תשתית חסכונית וחכמה לגינון. בהמשך יוקמו 3 פרגולות דקורטיביות, יתווספו פחי אשפה קטנים ויוכנו שלטים אחידים לכל כניסה. תודה מיוחדת לאיתי ענר, רכז היחידה הסביבתית מצפה רמון.
  4. מסיבת סוף שנה לצעירים במועדון הג’אז– למעלה מ-250 צעירים וצעירות הגיעו למסיבת סוף השנה של רשת הצעירים בהובלת מרכז הצעירים שנערכה במועדון הג’אז באווירה חגיגית במיוחד. שיא המסיבה היה הופעת ההרכב המקומי של חברי תכנית “אבן ספיר”.
  5. כנס תיירנים של משרד התיירות במצפה רמון– השבוע התקיים מפגש עבודה מקצועי בין תיירני הר הנגב לבכירי משרד התיירות במטרה לעדכן ולשתף בתפיסת העולם המקצועית של המשרד לשנים הקרובות. לכנס הגיעו כ- 20 מבעלי התפקידים הבכירים במשרד ביניהם מנכ”ל משרד התיירות, אמיר הלוי וסמנכ”ל התשתיות, דורון אהרון, כשהם מלווים במנהלי האגפים ואנשי המקצוע בנוסף נכחו במפגש ראשי המועצות השותפות לתיירות הר הנגב- מצפה רמון ורמת הנגב ותיירני האזור. מדובר בכנס השלישי שעורך משרד התיירות לתיירנים בארץ.

בתמונה: ממסיבת סוף השנה “שופוני” שהתקיימה בתחילת החודש במועדון הג’אז.