סיכום שבועי 22 – 18 לדצמבר 2016
  • א. מעבר זמני של המרכז המשולב לילד ולמשפחה – המעבר של יחידות המרכז: טיפת חלב, שפ”ח, מרכז טיפולי והיחידה ההתפתחותית הושלם וכבר החל לפעול באתר החדש. המעבר בוצע לטובת שיפוץ המרכז הישן ושדרוגו בהתאם לצרכים המשתנים. שעות הפעילות נותרו כפי שהיו: ימים א’-ה’ בין השעות 18:00- 08:00.
  • ב. אירועי יום המורה – “יום המורה” צוין השבוע כיום חג במוסדות החינוך במסגרתו הוענקו ברכות ותשורות לכלל צוותי ההוראה בגני הילדים ובבתי הספר ביישוב.
  • ג. שבוע הנוער ויום חילופי שלטון – לאורך כל השבוע התקיימו פעילויות שונות לנוער ביניהן יום חילופי השלטון במסגרתו מחליפים חברי מועצת התלמידים את בעלי התפקידים במועצה המקומית כשהאתגר המרכזי שהועלה על ידי ראש המועצה היה השמירה על ניקיון היישוב. יישר כוח ליחידת הנוער בהובלת רותי ביטון.
  • ד. סיום קורס ההכנה לפסיכומטרי – השבוע הגיעו לסיומו קורס ההכנה לפסיכומטרי של חברת “קידום”, במרכז הצעירים. הקורס ניתן בעלות מסובסדת והשתתפו בו 11 נבחנים אשר ניגשו השבוע לבחינה הסופית. בהצלחה לכולם!

2. קול קורא ליוזמות מצפאיות תשע”ז – זו השנה השלישית שתכנית “אסיף מצפאי” מוציאה קול קורא לתושבי מצפה רמון להגיש מיזמים מובילי שינוי ועשייה המקדמים מעורבות קהילתית ומודעות סביבתית במרחב המקומי. הצעות יתקבלו עד לתאריך 04.01.17. למידע נוסף, ייעוץ והכוונה ניתן לפנות לקרן ממרכז הצעירים: 08-8537844.

3. פתיחת פסטיבל “אינטימדבר 2016” – נפתח השבוע עם הופעתה של דניאלה ספקטור במועדון הג’אז וכלל הופעות ג’אז, הרצאות ומופעים לכבוד חג החנוכה, שידורים חיים מרדיו-סבתא, מסיבה בפאב הברך ועוד ועוד.

בתמונה: ועידת הג’אז במסגרת פסטיבל אינטימדבר שהחל השבוע.