סיכום שבועי 25 – 20 לדצמבר 2016
  • א. ערב עיון לחונכי פר”ח – התקיים בהשתתפות החונכים, מנהלי בתי הספר והיועצות החינוכיות. המפגש אפשר לחונכים לחלוק מחוויותיהם ולהתייעץ עם הצוות החינוכי. רכזת ההשכלה הגבוהה במרכז הצעירים, רכז פר”ח ומנהל אגף שח”ק נשאו דברים ואפשרו למשתתפים לשאול שאלות ולהכיר מקרוב את עבודת אגף שח”ק ומרכז הצעירים.
  • ב. סיום קורס פרסום ושיווק בפייסבוק – השבוע הגיע לסיומו הקורס לשיווק ופרסום בפייסבוק. במהלכו התנסו התלמידים בניהול קמפיינים ברשת, בקידום מודעות ממומנות ועוד. תודה גדולה לסמדר ממרכז הצעירים.
  1. פסטיבל “שער” הבינלאומי – פסטיבל “שער” הבינלאומי של עמותת הליקון התקיים בסוף השבוע האחרון ביישובנו זו הפעם הראשונה וכלל הופעות של למעלה מ- 30 משוררים מהארץ ומהעולם, הופעות חיות, קולנוע, אומנות פלסטית ועוד. יותר מ- 300  איש הגיעו לחגוג בפסטיבל, תודה לכל הנוגעים בדבר.
  2. אתר חדש לרובע דרכי הבשמים – בשעה טובה הושלם הליך בניית אתר האינטרנט של רובע דרכי הבשמים. מוזמנים ללחוץ על הקישור, לקרוא ולהפיץ. http://rova.mitzpe-ramon.muni.il
  1. סיור הנהלת המועצה המקומית בבאר שבע – השבוע נערך יום עיון בעיר באר שבע בהשתתפות הנהלת המועצה, בהובלת רכז עמותת תיירות הר הנגב, שחר שילה. במהלך הביקור סיירו בפרויקטים ייחודיים, שמעו על המורשת ההיסטורית של העיר באר שבע ולסיום נפגשו עם ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ לשיחת סיכום. הביקור היה מעשיר ומוצלח ביותר.

בתמונה: בוגרי הקורס לשיווק ופרסום בפייסבוק.