תושבים
סיכום שבועי 25 – 20 לנובמבר 2016
  • א. מסיבת חומש בביה”ס רמון – התקיימה במעמד ראש המועצה רב היישוב, מנהל אגף שח”ק, מנהלת בית הספר, הצוות החינוכי והורי הילדים. במעמד זה, קיבלו תלמידי כיתות ב’ את ספרי התורה. המסיבה הייתה מרשימה ומרגשת.
  • ב. פורום מוסדות חינוך – במהלכו עסקו מנהלי מוסדות החינוך שלנו, בסוגיות מהותיות כדוגמת שיפור האקלים החינוכי במוסדות החינוך, שימוש מושכל בטלפונים ניידים וכדומה. הפורום התקיים בספריית תיכון “השלום” והיה משמעותי למשתתפים.
  • ג. סיור חקלאות עירונית מקיימת – התקיים השבוע במסגרת פעילות הקורס “חקלאות עירונית מקיימת”, הסיור נערך בחווה החקלאית “שבועת האדמה” בבאר שבע, בה עברו המשתתפים שתי סדנאות מעשיות בנושאים: הכנת קרקע לשתילה ושתילה וזריעה. בהמשך ביקרו המשתתפים בפרויקט “וואדי עתיר” ביישוב חורה ולמדו על שיטות גידול מסורתיות בשילוב טכנולוגיות חדישות.
  • ד. סדנא למטפלים ביישוב – התקיימה השבוע סדנת Mindfulness”” שהייתה פתוחה לכלל המטפלים ביישוב במטרה להעשיר ולהעמיק את הידע המקצועי. הסדנא נערכה במרכז לילד ולמשפחה ביוזמת מנהלות השירות הפסיכולוגי ומנהלת המרכז לגיל הרך וכללה למידה והתנסות.
  1. וועדה בנושא תקצוב דיפרנציאלי – התקיימה השבוע בכנסת ישראל בהובלת חבר הכנסת מיקי זוהר, ראש המועצה השתתף בדיון.
  2. אריאל זילבר במצפה רמון – הזמר והיוצר המוערך הגיע למצפה רמון והופיע באולם המופעים במתנ”ס עם שלל להיטיו מכל הזמנים. הביקוש היה מדהים, הכרטיסים אזלו עוד לפני תחילת המופע.

בתמונה: סיור במסגרת הקורס לחקלאות עירונית שנערך השבוע.