סיכום שבועי 25-29 ביוני 2017
  • א. אירוע סיום שנה בחברת הנוער– כבכל שנה התקיים אירוע סוף השנה של חברת הנוער במעמד ראש המועצה, ראש אגף שח”ק, אנשי דרור בתי חינוך, ההורים והתלמידים. האירוע כלל ברכות, ארוחה משותפת והצגה מפרי עטם של התלמידים.
  • ב. אירועי סיום שנת הלימודים- ילדי גני הילדים ובתי הספר היסודיים שלנו הצטרפו בסוף השבוע לאחיהם מבתי הספר התיכוניים ויצאו לחופשת הקיץ. בכלל מוסדות החינוך ביישוב התקיימו אירועי סיום יפים ומכובדים.
  • ג. טקס הוקרה לצוות המנהלה בביה”ס הראל- מידי חודש נוהגים בביה”ס הראל לציין לשבח את התלמידים המצטיינים של אותו חודש והפעם עם סיום שנת הלימודים בחרו בביה”ס להוקיר תודה לצוות המנהלה בטקס הוקרה שכלל ברכה שנכתבה ע”י התלמידים לכל עובד בצירוף שי מתוק.
  • ד. פעילויות הקיץ לנוער במצפה רמון- הועמדה תכנית גדושה בפעילות לבני ובנות הנוער שלנו לכל תקופת הקיץ. התכנית, מרשימה ומגוונת, הופצה לכל התלמידים ולהוריהם.
  • ה. סדנת פסיפס בעין עופרים- במסגרת פרויקט אבירי המכתש התקיימה סדנת פסיפס בהנחיית רויטל שטיינברג לילדי שכונת עין עופרים. הילדים למדו טכניקות עבודה באמצעותן יכינו בהמשך שלטים מעוצבים מפסיפס לכל 15 הכניסות בעין עופרים.
  • ו. תקופת מבחנים במרכז הצעירים– החל מהשבוע מרכז הצעירים יפתח בימי שישי למשך חודש שלם לטובת הסטודנטים תושבי היישוב אשר החלו בימים אלה ללמוד למבחני סוף השנה. המרכז יהיה פתוח מידי שישי החל מהשעה 8:00 ועד השעה 15:00, בהצלחה לכל הנבחנים.
  1. פתיחת קורסPowerPoint – החלה ההרשמה לקורס בן 2 מפגשים להכרת תוכנת ה- “Power Point” בעזרתה ניתן להכין מצגות ופרזנטציות מקצועיות. הקורס יתקיים בימי שלישי, ה- 18.7.17 ובשבוע שלאחר מכן, ב- 25.7.17 בין השעות 17:00-20:00 בעלות מסובסדת. ההרשמה במרכז הצעירים: 08-8537678.
  2. פסטיבל “פרמטה”– פסטיבל בן ארבעה ימים של מוסיקת עולם וג’אז במהלכו עלו מידי ערב 3-4 מוזיקאים מוכשרים מבית “אבן ספיר” במועדון הג’אז, כחלק  מאירועי סיום שנת הלימודים האקדמית.

בתמונה:  מתוך סדנת הפסיפס לילדים שהתקיימה בשכונת עין עופרים השבוע.