סיכום שבועי 26-30 בנובמבר 2017
    • א. מסיבת חומש בביה”ס רמון– התקיים טקס קבלת חומש בראשית לתלמידי כיתה ב’. התלמידים הופיעו בשירה ובריקודים באולם המופעים במתנ”ס.

יישר כוח גדול לצוות ביה”ס.

• ב. שבוע פתוח במרכז הצעירים- במהלכו פתח המרכז את שעריו לכל המעוניינים לשמוע, לשאול או לדעת על אפשרויות תעסוקה, השכלה גבוהה, יזמות, קשרי קהילה ועוד לצד פעילויות כדוגמת ג’אם סשן שקיעה של להקת “אבן ספיר” בחצר, פעילות “חונטה בקנטה”- יוצרים ביחד, שיעור במסגרת בית מדרש “כרימון” ועוד.
  1. אירוע שיתוף ציבור של החברה לפיתוח מצפה רמון– נערך בתחילת השבוע בנושא בינוי ופיתוח היישוב על ידי מנכ”ל החברה לפיתוח מצפה רמון, ליאור נחמה והמשיך בשיחה עם אדריכל תכנית “מגשימים”, אלי ארמון. מעל 80 תושבים הגיעו, שאלו והביעו את דעתם.
  2. קול קורא “אסיף מצפאי”- יצא השבוע בקול ובתרועה וקורא לכל יזמי מצפה רמון להגיש בקשות למיזמים סביבתיים וחברתיים- קהילתיים. מועד אחרון להגשה, יום ראשון, ה- 24.12.17 פרטים נוספים באתר המועצה או מול מזכירות מרכז הצעירים.
  3. “ערב שישי מצפאי”– תכנית חדשה מטעם רשת הצעירים מצפה רמון, דרכה ניתנת ההזדמנות לארח ו/או להתארח אצל משפחות מצפאיות, להכיר אחד את השני וליהנות מאווירה משפחתית וחמה.
  4. וועדה מסכמת “כתף אל כתף”- מחזור ראשון של התכנית הסתיים בהצלחה גדולה. 20 משפחות שהשתתפו בתכנית ועברו תהליך משמעותי בתחומי הניהול הכלכלי, איכות החיים, תעסוקה וחינוך הילדים. לסבר את האוזן כלל המשתתפים הסדירו חובות בסך 700,000 ₪, וכ- 75% מכלל המשתתפים שדרגו את תנאי תעסוקתם.

בתמונה: מתוך פעילות “חונטה בקנטה- לומדים יחד” שהתקיימה במסגרת השבוע הפתוח במרכז הצעירים.