סיכום שבועי 29.1-2.2 בפברואר 2017
  • רישום מקוון לגני הילדים- עם פתיחת הרישום לגנים, לראשונה ניתנה האפשרות להירשם באופן מקוון בלחיצת כפתור ללא הצורך להגיע באופן פיזי למועצה או למחלקת הגבייה.
  • התקנת סככות בגנים ובבתי הספר- בשעה טובה הותקנו ההצללות החסרות בבית הספר “הראל” ובגנים “מורשה” ו”מוריה”.
  • הסמכת גנים ירוקים- השבוע הוסמכו שני גני ילדים נוספים- כגנים ירוקים. בכך עלה מס’ הגנים הירוקים במצפה רמון לחמישה מתוך שלושה עשר.
  • טורניר שער שוויון לחטיבות הביניים- תלמידי התכנית נסעו לטורניר המחוזי בו השתתפו קבוצות מהיישובים: שדרות, ירוחם, ערד, ערערה בנגב, שגב שלום ומצפה רמון- שהגיעה למקום השני והמכובד. יישר כוח לשחקנים ולצוות המקצועי.
  • פתיחת שנה במועדון “הטייסת”- התקיים טקס פתיחת מועדון הטייסת בהשתתפות ראש המועצה, מנהל אגף שח”ק, נציגי טייסת 119, נציגי קרן רמון וההורים. הטקס היה מרגש במיוחד וכלל ברכות ומצגת שהכינו ילדי התכנית.
  • ביקור מקהלת “תלמה ילין” בתיכון “השלום”- הביקור נערך במסגרת סיור הופעות בנגב במהלכו התקיימה הופעה בפני תלמידי חטיבת הביניים. בסיום ההופעה נערכו מעגלי שיח משותפים לבני הנוער שיצרו קירוב מידי ושיח פורה. המקהלה המשיכה בביקור בפנימייה  ולסיור מודרך בהובלת אדר שטרן במהלכו למדו על השילוב בין כלכלה, אומנות ויזמות ברובע.
  • הכשרת צוות סע”ר יישובי- זו השנה השנייה ברציפות בה מוכשרים תלמידי התיכון כצוות התערבות יישובי בשעת חירום.

2. מועצת הנוער היישובית במליאת המועצה: מועצת הנוער הציגה את תכנית העבודה לשנת 2017 במליאת המועצה שהתקיימה באופן חגיגי בבית הקשיש. התכנית הייתה מרשימה וכעת נותר לכולנו לעמוד ביעדים שהוצבו לשנה הקרובה. בהצלחה!

3. סיכום שנת עבודה לעובדי המועצה: השבוע התכנסו במתנ”ס עובדי המועצה לשיחה עם ראש המועצה בנושא סיכום שנת העבודה 2016 ועל התכניות המרכזיות לשנת 2017. לסיום, חולקו חוברות סיכום שנה ועוגיות מזל סיניות “מלאות בהשראה”.

בתמונה: ישיבת המליאה שנערכה השבוע בבית הקשיש, במהלכה הציגה מועצת התלמידים את תכנית העבודה לשנת 2017.