סיכום שבועי 4.11 – 30.10 2016
  • א. פתיחת המשחקייה – נערכה במתנ”ס וכללה פעילויות יצירה ומשחקי קופסא להורים ולילדים. המשחקייה פתוחה בימי שני, שלישי וחמישי בין השעות 18:00- 16:00 במתנ”ס. כולם מוזמנים!
  • ב. הופעת ילדי “סולמות” – במסגרת ביקור משלחת מטעם קרן היסוד במצפה רמון, הופיעו ילדי “סולמות” באולם המופעים במתנ”ס והביאו לישוב ולתכנית גאווה גדולה. תודה לכל הנוגעים בדבר- יואב דוניץ מנהל אגף שח”ק, שרה אלבז מנהלת תכנית “סולמות”, פאני סעדון מנהלת ביה”ס רמון ולצוות המתנ”ס.
  • ג. תנועת הנוער היישובית “לב רמון” – חזון התנועה הינו לטפח ערכי מנהיגות ויוזמה חברתית בקרב צעירי מצפה רמון ולחזק את הקשר בין בני  היישוב מתוך ההכרה בייחודיות המקום והרצון להשפיע, לתת ולהיות מעורבים.
    במסגרת הפנינג הפתיחה שהתקיים השבוע נרשמו 65 ילדים מכיתות א’-ו’  ו- 37 בני נוער מכיתות ז’-ט’. יישר כוח גדול לרותי ביטון ולצוות המדריכים. פעילויות התנועה מתקיימות  בימי שלישי, במועדון הנוער היישובי עפ”י גילאים: שכבות א’-ג’: 16:30-17:30, ד’-ו’: 17:30-18:30, ז’-ט’: 18:30-20:00.
  • ד. פתיחת מסלול לימודים למוסיקאים מצטיינים – כ- 13 מוסיקאים מצטיינים מרחבי הארץ נרשמו למסלול ללימודי תואר ראשון במוסיקה המשותף למצפה רמון ולמכללת “ספיר”. בהצלחה לכולם!
  • ה. פתיחת שנה ב’ בלימודי תואר ראשון במצפה רמון – השבוע נפתחה בהצלחה שנת הלימודים השנייה ללימודי תואר ראשון במדעי הרוח והחברה מטעם האוניברסיטה הפתוחה במצפה רמון. מדובר על קבוצה של כ- 20 סטודנטים, בהצלחה!
  1. סיכום רבעון ג’ לעבודת המועצה – התקיים באולם המופעים במתנ”ס במהלכו שיתף ראש המועצה את הציבור אודות עבודת המועצה בשלושת החודשים האחרונים. בסיום ניתן היה לשאול שאלות ולהעלות נושאים בוערים. ניתן לצפות במצגת סיכום הרבעון בעמוד הפייסבוק או באתר המועצה המקומית: https://mitzpe-ramon.muni.il/site/articles/5038
  2. ביקור הנהלת קק”ל ארה”ב – מנהלי קק”ל ארה”ב הגיעו ביום שישי האחרון לביקור במצפה רמון במהלכו סיירו עם ראש המועצה במספר מוקדים  כגון: מבנה הקואופ הישן- “המדוכה”, תחנת הכיבוי, מתחם הסקייטפארק ועוד.

בתמונה: מתוך ערב הפתיחה של התכנית ללימודי מוסיקה במצפה רמון, עם תלמידי התכנית והחלילנית מילנה יאנצ׳וריץ׳ מסרביה.