סיכום שבועי 4.5 – 30.4 במאי 2017

א. טיול שנתי של חטיבת הביניים – חטיבת הביניים מתיכון השלום יצאה השבוע לטיול שנתי באזור הר ארבל. הטיול אורגן למופת והוגדר כמוצלח ומהנה מצד המשתתפים, תלמידים ומחנכים כאחד.
ב. פעילות מועדון הטייסת ביום העצמאות – ילדי מועדון “הטייסת” נסעו בבוקר יום העצמאות, זו השנה השנייה, לבסיס חצרים להדריך ולהסביר למבקרים על הדוכנים, התצוגות והפעילויות השונות למשפחה. יישר כוח לאדי פישר ו”למדריכים הצעירים”.
2. טקסי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולפעולות האיבה התשע”ז – גם השנה קיים הישוב את טקסי יום הזיכרון הממלכתיים בהובלת יחידת הנוער ותיכון השלום בשיתוף תושבי הישוב שהפיקו טקס קהילתי, מרגש ומכבד.
3. אירועי יום העצמאות – עם צאת יום הזיכרון נפתחו אירועי יום העצמאות ה- 699 למדינת ישראל בטקס המרכזי שנערך באמפי אשר כלל הופעות מחול ושירה תוצרת ילדי מצפה רמון. בהמשך התקיים טקס הדלקת המשואות היישובי במהלכו עלו לבמה תושבים שנבחרו להדליק משואה בשם פועלם הראוי לציון במרחב הציבורי- מצפאי. הערב נחתם בהופעתו של הזמר אביהו שבת בסיומה החל מופע הזיקוקים שפתח את מסיבת הנוער ואת החגיגות ברובע. למחרת יום העצמאות נפתחה הבריכה היישובית לציבור כולו ובחורשה התקיימה פעילות חגיגית שכללה את תערוכת צה”ל, מופע של רינת גבאי, להקת “קריזמו” ולקינוח הופעה של הזמר איתי לוי. תודות רבות לכל הנוגעים בדבר: לעובדי שפ”ע, לצוות המתנ”ס, למפיקת האירוע, אביבית שקד וכמובן לילדי מצפה רמון המופלאים!
4.פרסום סדנא להתנהלות כלכלית מושכלת מבית “פעמונים” – הסדנא צפויה להתקיים ביום שני, ה- 22.5.17 במרכז הצעירים. ההשתתפות הינה ללא עלות אך מותנית בהרשמה מראש עד ליום חמישי, ה- 18.5.17.
למידע נוסף על אירועים וסדנאות מעניינים מוזמנים להיכנס ללוח האירועים באתר המועצה המקומית.

בתמונה: מתוך טקס יום העצמאות היישובי באמפי.