סיכום שבועי 4-8 בפברואר 2018
    • א. פתיחת קורס להכשרת טכנאי סאונד- השבוע נפתח במרכז הצעירים בשיתוף המתנ”ס קורס מקצועי לתעסוקה איכותית – הכשרת טכנאי סאונד. לקורס היה ביקוש אדיר בקרב צעירי היישוב שלנו והתפוסה בו מלאה. בהצלחה לכל המשתתפים.
    • ב. מפגש הורים קהילתי- בעקבות האירועים האחרונים שפקדו את היישוב, נערך ערב פתוח להורים בנושא ההתמודדות עם אובדן. המפגש נפתח במטרה לתת מקום לשיח, לקבלת ייעוץ ולתמיכה שיעזרו להורים להתמודד עם תחושות ילדיהם ותחושותיהם שלהם.
  2. מאדים במצפה רמון!– לקראת יום החלל שיתקיים ביום חמישי ה- 15.02.18 במתנ”ס, התקיימה שיחה עם שתי ה”אסטרונאוטיות” מהצוות שינחת “על המאדים” במכתש רמון ולסיום הוקרן הסרט “להציל את מרק וואטני” אליו הגיעו כ-50 תושבים, במסגרת הסינמכתש.
  3. קונצרט כליזמרים במתנ”ס– התקיים בספרייה היישובית וכלל יצירות חדשות ומוכרות ואף שירים ביידיש, עברית ורוסית.  הקונצרט בשיתוף משרד העלייה והקליטה.
  4. הסדרת כניסה צנועה למקווה- בעקבות פניות של רבות מתושבות היישוב בנוגע לכניסה צנועה למקווה, הותקן השבוע שער אחורי סמוך למרכז פסג”ה ואף נסלל שביל גישה מותאם, דרכו ניתן יהיה להיכנס למקווה ללא חשש.

בתמונה: מתוך קונצרט הכליזמרים שנערך השבוע בספריה.