סיכום שבועי 5-16 בנובמבר 2017

1. קבוצת מאמאנט מצפה רמון- קבוצת “מאמצפה” התמודדה במסגרת טורניר מחוזי בו מול קבוצת “סופה” מבאר שבע, והגיעה למקום הראשון! יישר כח.
2. חוג קשתות מצפה רמון- לראשונה נערכה במצפה רמון תחרות ליגה במסגרת חוג חץ וקשת לקטגוריות ילדים, מתחילים ומבוגרים.
3. הסעה לאירוע השנתי לפיוט ולשירה אנדלוסית- האירוע כולו התקיים בסימן הצדעה למצילי הנגב שעלו ממרוקו, במעמד השרים, חברי הכנסת, רבנים ועוד. הסעה מסודרת יצאה מהמתנ”ס.
4. ארז לב ארי בהופעה במצפה רמון- ביום חמישי האחרון הגיע הזמר והיוצר, ארז לב ארי, להופעה מרגשת ואינטימית באולם המופעים במתנ”ס.
5. סיכום רבעון ג’ לעבודת המועצה לשנת 2017- אירוע שיתוף ציבור- סיכום רבעון ג’ לשנת 2017 התקיים במתנ”ס, במהלכו סקר ראש המועצה את הנעשה ביישוב בשלושת החודשים מהאחרונים. סיכומי הרבעון מתקיימים מידי שלושה חודשים במתנ”ס- הציבור כולו מוזמן.

בתמונה: הזמר ארז לב ארי מופיע במתנ”ס מצפה רמון.