סיכום שבועי 29-02 בנובמבר 2017
    • א. אירוע פתיחת שנה ב”אבן ספיר”- התכנית למוסיקאים מצטיינים, “אבן ספיר”, פתחה את שנת הלימודים עם כ-30 סטודנטים באירוע פתיחה חגיגי שהתקיים במועדון הג’אז וכלל קטעי נגינה משותפים של הסטודנטים וצוות המורים. בסיום הערב נערך ג’אם סשן פתוח לקהל הרחב.
  2. טקס יום הזיכרון השנתי לרצח ראש ממשלת ישראל יצחק רבין- התקיים כמידי שנה באולם המופעים במתנ”ס בהובלת יחידת הנוער שלנו. יישר כוח לכל המארגנים.
  3. קורס מקצועי מטעם הביטוח הלאומי– קבוצת מתנדבים מהישוב יצאה לקורס מקצועי קצר מטעם הביטוח הלאומי. בסיום הקורס הם ישתלבו במערך הסיוע לפוני הביטוח הלאומי לטובת מיצוי זכויותיהם במצפה רמון.
  4. חיזוק כוח האדם במחלקה לשירותים חברתיים– השבוע נכנסו 5 סטודנטים לעבודה מעשית במחלקה לשירותים חברתיים. הסטודנטים מגיעים ליומיים מלאים מידי שבוע ומסייעים בעבודה השוטפת של המחלקה.
  5. מפגש צעירים בפאב “הברך”- רשת צעירי מצפה רמון ארגנה מסיבת “חזרה לשגרה” (מהחגים) בפאב הברך שכללה הופעה חיה של להקת “ארגמל” המצפאית. מטרת האירוע היתה להיפגש, להכיר ולהרגיש ביחד במצפה רמון.

בתמונה: אירוע פתיחת תכנית “אבן ספיר” במועדון הג’אז.