סיכום שבועי 7 – 3 ליולי 2016
    • א. פתיחת קייטנות הקיץ – נפתחו ארבע קייטנות הקיץ: קייטנות בגנים, ביה”ס של החופש הגדול לתלמידי כיתות א’-ב’ בבתי הספר: רמון, הראל, רותם והתורני- סביבתי. בנוסף, נפתחו גם תלמ”א לתלמידי כיתות ג’-ו’ וקייטנות בביה”ס התורני- סביבתי לתלמידי כיתות ג’-ה’. בסך הכל 470 ילדים נרשמו לקייטנות הקיץ ולמסגרות החינוכיות בישוב.
    • ב. “בית הספר להורים” – הוחלט על השקת השנה השלישית של בית הספר להורים החל מה- 20.9.16, כולם מוזמנים!
    • ג. הדרכה מקצועית למחלקה לשירותים חברתיים – השבוע התקיים יום הדרכה, שלישי במספר, לעובדי המחלקה לשירותים חברתיים במטרה לשפר ולמקצע את עבודת המחלקה.
  2. סיכום חצי קדנציה לעבודת המועצה – השבוע התקיים במתנ”ס סיכום חצי קדנציה לעבודת המועצה במהלכו הוצגו המהלכים שנעשו עד כה בתחומים השונים כגון: חינוך, קהילה, דיור, תשתיות ופיתוח, תעסוקה וכדומה. בסיום ניתן היה לשאול שאלות ולהביע עמדות ביחס לנושאים שהועלו. בימים הקרובים יפורסם סרטון קצר לטובת מי שנבצר ממנו להגיע באותו ערב.
  3. הארכת המכרז עבור מרכז יום לקשיש – מועד הגשת המכרז הוארך עד ליום ה- 20.7.2016 פרטים נוספים ניתן למצוא באתר המועצה המקומית.
  4. מהלך רשותי לנגישות בעסקים – הגיע לסיומו תהליך הנגשת העסקים הקטנים ביישוב, במהלכו נבדקו 39 בתי עסק מתוכם 27 הפכו נגישים.
  5. כנס פיזיקה במצפה רמון – לאורך השבוע התקיים כנס פיזיקאים גדול לזכרו של הפרופ’ יעקב בלקנשטיין ז”ל, במעמד פיזיקאים וחוקרים רבים מהארץ ומהעולם. מבין הנושאים שנידונו היו כח הכבידה, חקר היקום, אסטרופיזיקה ועוד.
  6. אירועי הקיץ במתנ”ס – כחלק מאירועי חודש יולי במתנ”ס, התקיימו השבוע מגוון פעילויות לילדים ומשפחות ביניהן הקרנת הסרט, “צלילי המוסיקה”, ברחבת הדשא מאחורי המתנ”ס. במהלך כל חודש יולי צפויות פעילויות מגוונות ומעשירות למשפחות וילדים, פרטים נוספים במתנ”ס.
  7. ליגת מאמאנט מצפה רמון – פעילות ספורטיבית, חברתית, חינוכית וקהילתית לאימהות! מתקיימת החל מהשבוע, בימי רביעי בשעה 20:30 באולם הספורט היישובי, כולן מוזמנות להצטרף.