סיכום שבועי 14 – 10 ליולי 2016
    • א. ערב הצדעה לחיילים ומתגייסים – צעירי מצפה רמון העתידים להתגייס השנה לצה”ל ומי שכבר משרתים הגיעו לאירוע בבריכה היישובית שכלל ברכות, כיבוד קל, מופע אמן מאת רונן ולינוי קמרון וחלוקת שי למתגייסים. תודות לסניף האגודה למען החייל במצפה רמון ולכל העוסקים במלאכה על הקמת את האירוע המוצלח זו השנה העשירית.
    • ב. מסיבת קיץ לבני הנוער ברעננה ומצפה רמון – נערכה השבוע מסיבת בריכה אליה הוזמנו גם בני הנוער ממצפה רמון כחלק משיתופי הפעולה המתקיימים בין מועצת מצפה רמון לעיריית רעננה. בערב, עלו להופיע אמנים ולהקות ביניהן להקת “קפה שחור חזק”.
    • ג. החלה ההרשמה לקייטנות “רואים עולם” ו”קיץ של מדעים” – ההרשמה לקייטנות חודש אוגוסט החלה: קייטנה לילדי הגנים (עד כיתה א’) וקייטנת ספורט ואומנות לגילאי א’-ד’ אשר תתקיימנה בין התאריכים 05.8.16- 24.7.16. בנוסף, נפתחה ההרשמה ל”קיץ של מדעים”- קייטנות משרד המדע, הטכנולוגיה והחלל הכוללות שבוע פעילויות בנושאי מדע וטכנולוגיה, בין התאריכים 7-11.8.16.

לפרטים נוספים והרשמה, ניתן לפנות למתנ”ס מצפה רמון.

1. פעילויות הקיץ במתנ”ס – השבוע הוקרן הסרט “מרי פופינס” לילדים, ברחבת הדשא מאחורי המתנ”ס. כמו כן, הוקרן באולם המופעים, הסרט “הממלכה הסודית” ב-10 ₪.
  2. יריד מציאות יד שנייה – התקיים במתנ”ס זו השנה הרביעית, במטרה לגייס כספים לעמותת “משגב רמון”, למען חולים תושבי היישוב. את היריד הוביל בגאון גרעין בנות השירות הלאומי שדאגו למיין, לארגן ולסדר את שלל החפצים שהוצגו למכירה, במחיר סמלי. בהפקת היריד שותפים כאמור גופים רבים כדוגמת המועצה, המתנ”ס, בני הנוער וחברי העמותה ובראשם ורד ג’רפי, פיבי ארלקי ושלומית אטדגי- תודות לכולם. באירוע נכחו תושבים רבים מכל גווני האוכלוסייה המצפאית, שנהנו מהאפשרות לקנות ובזול ועל הדרך לתרום לקהילה.