סיכום שבועי 8-15 ביולי 2018
    • א. שיתוף ציבור למשפחות צעירות- השבוע התקיים שיתוף ציבור במרכז הצעירים שיועד כולו למשפחות צעירות ולמשפחות שבדרך (גילאי ילדים 0-3) במטרה להעלות צרכים ורעיונות שישפרו את איכות החיים וחיי הקהילה. במפגש השתתפו נציגי המרכז לגיל הרך, המתנ”ס, מרכז הצעירים וכמובן תושבים.
    • ב. פתיחת ההרשמה לקייטנת המדע והרובוטיקה במתנ”ס- נפתחה ההרשמה לקייטנת מדע ורובוטיקה בעידוד ומימון משרד המדע, תתקיים במתנ”ס בין התאריכים 29.7-2.8  לתלמידי כיתות א’-ג’,  ד’-ו’. ההרשמה במתנ”ס: 08-6588442.
    • ג. מיזם “אח/ות גדול/ה”– עם פתיחת החופש הגדול יצא לדרך מיזם “אח/ות גדול/ה” בהובלת בני נוער מצפאים שעברו הכשרה במסגרת המרכז לגיל הרך ויחידת הנוער להפעלת פעוטות וילדים. המיזם מספק שירותי בייביסיטר עם ערך מוסף של אחים גדולים שבמקביל גם זוכים לעבודה הוגנת במהלך חודשי הקיץ.
  2. חגיגת מונדיאל במרכז הצעירים- לאורך השבוע הוקרנו משחקי רבע וחצי גמר המונדיאל בחצר מרכז הצעירים וכללו מכירת פיצות ונשנושים וכמובן אווירה טובה. שידורי הגמר הוקרנו בהאנגר “מעבר” ברובע דרכי הבשמים.
  3. הפנינג מתנפחים מבית “JUMPARTY” התקיים ביום שישי האחרון בין השעות 12:00-14:00 באולם הספורט היישובי בהובלת תנועת הנוער המצפאית “לב רמון”.
  4. אירועי הקיץ לילדים – מבין אירועי הקיץ לילדים שהתקיימו השבוע בלטו: ההצגה “מלך הטבע” לגילאי 3-6 בספריה, שעת סיפור לילדים בספריה (מתקיימת מידי יום ראשון בשעה 16:30, הכניסה כמובן חופשית), הפנינג “למטה בשכונה” עם מגוון דוכני יצירה לילדים, בשעות אחה”צ בעיגולים של רח’ עין זיק (מול פונדק רמון).

בתמונה: מתוך שיתוף הציבור שהתקיים השבוע במרכז הצעירים