סיכום שבועי 10-21 בספטמבר 2017
    • א. פתיחת קורס Excell למתקדמים– קורס מקצועי זה יחל בשבוע שלאחר חופשת סוכות, מידי יום שלישי, בין השעות 17:00-21:00 במרכז הצעירים. הקורס בעלות מסובסדת של 400 ₪ בלבד והמסיימים בהצלחה יקבלו תעודה מטעם מכללת “INT”. לפרטים נוספים ולהרשמה ניתן לפנות לעמית ממרכז הצעירים: 08-8537678
  2. “למטה בשכונה”- חברי צאל”ה בשיתוף “אסיף מצפאי” יזמו מפגש קהילתי לקראת חגי תשרי במסגרתו הכינו ברכות שנה טובה ופסיפס קהילתי מרהיב בכניסה לרח’ עין זיק.
  3. “ימי תרבות” מפעל הפיס- במסגרתו התקיימו שני אירועים בהם: הקרנת פרק מהסדרה הדוקומנטרית והמצליחה “מגש הכסף- מורה נבוכים למציאות הישראלית” ולסיום נערך מפגש ודיון מרתק עם דורון צברי, במאי הסדרה. יומיים לאחר מכן עלתה הצגת הילדים, “הדודה לאה- מאת שומיש”, המציגה את סיפור חייה ויצירתה של הסופרת והמשוררת לאה גולדברג.
  4. פתיחת שנה בספרייה היישובית- אירוע פתיחת שנת תשע”ח בספרייה כלל הפנינג חגיגי לכל המשפחה שכולו בסימן כובעים: פינות יצירה, משחקי סיפורים מהאגדות, תצוגת כובעים, פינת צילום, פאזלים, משחקי זיכרון ועוד.
  5. הרמת כוסית במרכז הרב תחומי לאזרחים וותיקים- לכבוד ראש השנה נערך טקס הרמת כוסית חגיגי במעמד ראש המועצה, מנהל המחלקה לשירותים חברתיים, מנהל המרכז וכמובן כל חברי המרכז. הטקס כלל ברכות ואיחולים לשנה החדשה.
  6. ליל סליחות ופיוטים במועדון הג’אז- התקיים מופע סליחות מיוחד של אנסמבל יגל הרוש עם גד תדהר במועדון הג’אז. הקהל נהנה ממוזיקה יהודית מהמזרח, מפיוטי חודש אלול ויום הכיפורים וכמובן מהנגנים המוכשרים שהופיעו.

בתמונה: “למטה בשכונה”, מפגש קהילתי לקראת חגי תשרי ברח’ עין זיק.