סיכום שבועי 22 – 18 לספטמבר 2016
  • א. ועדה מלווה בתיכון “השלום” – נערכה בראשות מפקחת ביה”ס, מנהל שח”ק, מנהלת ביה”ס והצוות החינוכי במטרה לעקוב אחר הטמעת יעדי תכנית ההיבחנות החדשה וההערכה החלופית). הוועדה שיבחה את ההתקדמות הרבה של ביה”ס בשנה החולפת. כמו כן, צוינו לשבח הישגי התלמידים שחלקם אף הופיעו בפני הוועדה והציגו את פירות עבודתם.
  • ב. זכאות לבגרות בתיכון “השלום” – פורסמו נתוני הבגרות שלפיהם נכון לשנת הלימודים תשע”ו, אחוז התלמידים הזכאים לבגרות מגיע ל- 80% בהשוואה ל- 62% בשנת תשע”ד (שיפור של 18 אחוזים!) – ברכות חמות לתלמידים ולצוות המורים המסור על ההישגים!
  • ג. יום חשיפה:תכנית “אשכולות” – השבוע נחשפו תלמידי ביה”ס “השלום” והוריהם לקורסי ההעשרה השונים במסגרת תכנית “אשכולות” הפועלת זו השנה השלישית ביוזמת בית הספר. היצע הקורסים כלל בין היתר: בישול מולקולרי, “דיבייט”, מחול מודרני, אמנות ועוד.
  • ד. לימודי תואר ראשון למוסיקאים מצטיינים במצפה רמון – התקיים במועדון הג’אז כנס מתעניינים ללימודי תואר ראשון בשיתוף המכללה האקדמית “ספיר”, עבור מוסיקאים מצטיינים מכל רחבי הארץ, במצפה רמון.
  1. חנוכת חניון יום “נחל חווה מערב” – בשעה טובה נחנך חניון יום נחל חווה מערב הממוקם ברח’ נחל עודד, בנוכחות נציגי החברה לניקוז ים המלח, נציגי “מדע רמון”, אדריכלי התכנית, ראש המועצה ומנהלי המחלקות, מנכ”ל החברה לפיתוח מצפה רמון, תושבים ועוד. הטקס כלל ברכות והרמת כוסית לכבוד השנה החדשה.
  2. פיצוץ מבנה לטובת הקמת מרכז מסחרי חדש – מבנה בזק הנטוש מזה 20 שנה פוצץ השבוע על ידי חיל ההנדסה. חלקי המבנה יפונו בקרוב מהמגרש עליו עתיד לקום המרכז המסחרי החדש! תודה לכל התושבים על שיתוף הפעולה, לצה”ל, למשטרת ישראל ואחרונים חביבים למתנדבי “צוות” ולצוות סע”ר מתיכון השלום.
  3. חנוכת משרדי מחלקת הגבייה ועמדת משרד הפנים – בתחילת השבוע עברו מחלקת הגבייה ועמדת משרד הפנים ממבנה המועצה למשכן החדש ברח’ נחל ציחור 1 (צמוד לבית גיל הזהב, ליד הביטוח הלאומי) זאת על מנת לאפשר נגישות לאלה מאיתנו שהתקשו לעלות במדרגות המועצה וכמובן שגם לנוחיותם של כלל תושבי היישוב.

שעות קבלת הקהל נותרו כפי שהיו: בימים א’- ה’: 8:00-12:30 ובנוסף בימי ב’ בין השעות 16:00-18:00. שעות המענה הטלפוני מתקיימות לאורך כל ימות השבוע (מלבד ימי שני) בין השעות 12:00-16:00.

בתמונה: השבוע הוענקה לאיריס הררי, תעודת הצטיינות על פועלה והתנדבותה בארגון “צוות” מצפה רמון. יישר כח!