סיכום שבועי 25.2-8.3 במרץ 2018
    • א. חגיגות פורים במוסדות החינוך ובכלל היישוב- החלו במסיבת פורים במועדון היום עם בנות השירות, פעילויות פורים ותחפושות בביה”ס, ההצגה לילדים “גילגולה של מגילה” במתנ”ס, הפנינג פורים יישובי באולם הספורט שכלל דוכנים ומתנפחים בהובלת הנוער, קריאת מגילה יישובית, מסיבת אוזניות לנוער בקפה תאטרון, מסיבת צעירים בהאנגר “מעבר” עם למעלה מ- 300 חוגגים ומסיבת רחוב ביום שלמחרת עם כ- 250 חוגגים.
    • ב. פתיחת כיתת אזרחים וותיקים בתיכון “השלום”- בית ספר השלום מזמין אזרחים וותיקים (גמלאים), תושבי מצפה רמון ללמוד קורסים ייחודיים בנושאי קולנוע עם שירי בר און והומניסטיקה עם דניאל אראל במטרה להעמיק את הקשר הבין-דורי בינם לבין תלמידי ביה”ס ולהעשיר את תחומי העניין שלהם. ההרשמה עדיין בשיאה, כל המעוניין להירשם מוזמן לפנות לסמדר: 0523664335.
    • ג. יום המחנך היישובי- במהלכו זכו המורים להוקרה על עבודתם המסורה בדרכים שונות כגון: הכנת ארוחות בוקר על ידי ההורים, מכתבי תודה מרגשים שכתבו התלמידים וחלוקת שי לכל מורה ממנהלת אגף שח”ק וצוות האגף שהגיעו לכל מוסדות החינוך ביישוב להביע תודה והוקרה.
    • ד. סדנת בונדו להורים ולמתבגרים במסגרת ביה”ס להורים- הסדנה בהנחיית רותי ליבנת ובניצוחן של ורד ג’רפי ודליה בן שושן, מורכבת מ- 6 מפגשים להורים ולמתבגרים בגילאי 12-15 במטרה לייצר תנאים לתקשורת טובה וליחסים קרובים בגיל ההתבגרות. השבוע התקיים המפגש הראשון המשולב הורים וילדים במאפיית “לשה” שסוכם כהצלחה אדירה, יישר כח גדול לכל העוסקים במלאכה.
  2. אתר אינטרנט חדש למרכז הצעירים – בשעה טובה עלה לאוויר אתר אינטרנט חדש למרכז הצעירים בו כל המידע על צמיחה דמוגרפית, תעסוקה, יזמות, השכלה גבוהה, קורסי העשרה, מעורבות חברתית, “אסיף מצפאי” ועוד.  לכניסה לאתר המרכז מוזמנים ללחוץ כאן.
  3. סיום שיפוץ מרכז נוער- השיפוץ במסגרת פרויקט “שיקום שכונות חוזר” של משרד השיכון, כלל את החלפת התקרה והתאורה, בנית קיר תומך לדלת מחיצה, צביעת מבנה האולם הגדול, חדר ההדרכה והשירותים, התקנת שירותי נכים, בניית מחסן, צביעת דלתות והחלפת הדלת הראשית לפלדלת. יישר כוח לרותי ביטון על ליווי התהליך מתחילתו ועד סופו ולכל השותפים לעשייה.
  4. מופע “שלום שבת”- מופע משותף של גדולי הזמר הים תיכוני: דקלון, ציון גולן ועידן יניב עם שלל להיטיהם, במתנ”ס מצפה רמון.
  5. “יום האישה” במתנ”ס– כל נשות מצפה רמון הוזמנו לערב נשי שכלל תערוכת נשים משפיעות לאורך ההיסטוריה ביוזמת קבוצת “נשים פועלות לשינוי”, סדנאות שוקולד, תנועה, רקמה ואיפור, כיבוד מפנק ועוד.
  6. תחילת עבודות פיתוח במעלה מגדל המים– ביום ראשון, ה- 4.3.18 החלו עבודות פיתוח להקמת “גן צל מדברי” במעלה מגדל המים בשיתוף המועצה מקומית קק”ל בריטניה, העבודות יימשכו כ- 5 שבועות.

בתמונה:  מתוך הפנינג פורים היישובי באולם הספורט.