סיכום שבועי 9-15 במרץ 2018
    • א. טקס קבלת פרס החינוך לשנת תשע”ז- השבוע יצאה משלחת מכובדת של נציגי מערכת החינוך ביישוב לטקס הענקת פרס החינוך בירושלים. שם נפגשו עם צוותי החינוך של ג’ת, חולון, רעננה, שער מנשה וקריית ארבע והתרגשו כולם עם קבלת הפרס מידי שר החינוך ומנכ”ל המשרד. יישר כוח לכל עובדי מערכת החינוך ביישוב, למנהלים, להורים ולתלמידים- הפרס הזה הוא של כולנו.
    • ב. שיפוץ המרכז לגיל הרך- לאחרונה הסתיימו עבודות שיפוץ והרחבת מבנה המרכז לגיל הרך בהשקעה של כ- 800,000 ₪ שכללו את חידוש המבנה, הנגשתו, בניית מרחב מוגן ושדרוג חזית המבנה.
    • ג. “פריסקול” מצפה רמון #7 – התקיים במהלך סוף השבוע האחרון שהפך להפנינג של שיתוף ידע ויצירה מצפאית. עשרות תושבים פתחו את ביתם ותרמו מזמנם ומהידע  שלהם לטובת הקהילה, העבירו פעילויות, הרצאות, סמינרים, דיונים  משותפים ועוד והכל- ללא תשלום. למעלה מ- 600 משתתפים נרשמו לכלל הפעילויות. יישר כוח גדול לכל העוסקים במלאכה ביניהם גליה רביץ קרפול יוזמת האירוע, לחברי “קרני רמון” שהפיקו ויזמו, למנחי הפעילויות, למארחים ולכל תושבי מצפה רמון שהגיעו ונהנו ובזכותם הפריסקול כאן גם בפעם השביעית!
    • ד. נבחרת הכדורעף של ביה”ס השלום– במסגרת טורניר התאחדות בתי הספר שהתקיים באשקלון לכיתות ט’ במחוז דרום, שיחקה נבחרת הכדורעף של ביה”ס השלום מול קבוצת גן יבנה והביאה לניצחון ולגאווה גדולה לכולנו. לאורך השנה הקבוצה עברה תהליך משמעותי ראוי לציון, יישר כח לרונית אבו ולכל הנוגעים בדבר.
    • ה. “יום המעשים הטובים” במצפה רמון– במסגרת יום המעשים הטובים יצאו שכבות ח’-ט’ מביה”ס השלום להתרים לעמותת “משגב רמון”, עמותה מצפאית שמסייעת לחולים בעלי קשיים כלכליים. כל התרומות הוקדשו לחולים, תושבי היישוב. פעילות נוספת וראויה במסגרת יום המעשים הטובים היתה צביעת הסקייטפארק  ביוזמת יחידת הנוער וארגון “רוח טובה” בהובלת האומנית רויטל שטינברג ומדריכי יחידת הנוער בשיתוף תיכון השלום- תמי ינאי ובני נוער מוכשרים בתחום האומנות.
    • ו. קבוצת אבות– נפתח המחזור השלישי של קבוצת האבות בהנחיית שושית פרידמן, הקבוצה נפגשת מידי יום שני ועוסקת במתן כלים להורות מטיבה, ליצירת קשר ולהצבת גבולות. להרשמה ולפרטים נוספים ניתן לפנות לשושית: 050-4000-754
  2. סיכום רבעון ראשון לעבודת המועצה לשנת 2018 – התקיים כמיטב המסורת באולם המופעים במתנ”ס וכלל את עיקרי העשייה ביישוב במהלך שלושת החודשים האחרונים. המפגש פתוח לכולם ובסיומו יש אפשרות להפנות שאלות לראש המועצה.
  3. תרגיל חירום ארצי “עמידה איתנה”- במהלכו הושמעו 2 אזעקות בכל רחבי הארץ לצורך תרגול הכניסה למקלטים. במקביל התקיים תרגיל המדמה מצב חירום ביישוב, בהשתתפות כל מחזיקי תיקי המכלולים מטעם המועצה.

בתמונה:  צוותי מערכת החינוך ביישוב בטקס קבלת פרס החינוך שהתקיים השבוע בירושלים.